ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ

kfΤο Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Αγίας Παρασκευής θα λειτουργήσει για τη νέα, τέταρτη εν  συνεχεία, σχολική χρονιά 2017-2018 με σκοπό την προσφορά ίσων ευκαιριών για μάθηση σε όλους δίνοντας προτεραιότητα στους μαθητές της Γ΄ Λυκείου. 
Ευχαριστούμε του καθηγητές της μέσης εκπαίδευσης που αφιέρωσαν την προηγούμενη σχολική χρονιά αρκετές μεσημεριανές ή απογευματινές ώρες εξυπηρετώντας έτσι το δικαίωμα στην επιλογή εκείνων των μαθητών που, ενώ θέλουν, δεν μπορούν να αποκτήσουν ορισμένα επιπλέον εφόδια. 
Για το σκοπό αυτό ζητάμε και αυτή τη χρονιά άμεσα τη σύμπραξή  όλων των καθηγητών Μέσης εκπαίδευσης και παρακαλούμε να δηλώσετε με μέιλ στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, μαθήματα που μπορείτε να καλύψετε, όπως και ώρες διαθεσιμότητας ή να καλέσετε στα τηλέφωνα 213 2004601/568. 
Το  Φροντιστήριο  θα λειτουργήσει στο 3ο Λύκειο Αγίας Παρασκευής με προβλεπόμενο ωράριο 15:00-20:00.
 
                   Πάνος Γκόνης                                                 Γιάννης Σταθόπουλος
     Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού                        Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής
 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software