Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

espa 2014 2020
  • Αρχική
  • Ενημέρωση
  • ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Δήμου
  • ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: Η ΠΟΛΗ ΤΙΜΗΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΟΥΧΟ ΤΗΣ ΜΕ ΛΑΜΠΡΟΤΗΤΑ

ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: Η ΠΟΛΗ ΤΙΜΗΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΟΥΧΟ ΤΗΣ ΜΕ ΛΑΜΠΡΟΤΗΤΑ

26 7 2017 1Με λαμπρότητα και με μεγάλη συμμετοχή κόσμου όλων των ηλικιών, γιόρτασε η Αγία Παρασκευή την Πολιούχο της. 
Ο εορτασμός περιλάμβανε τον γενικό σημαιοστολισμό της πόλης, τη φωταγώγηση των δημοσίων κτιρίων και την καθιερωμένη εκδήλωση-συναυλία στην πλατεία Μελ. Μερκούρη.
Στον Πανηγυρικό Εσπερινό, το βράδυ της παραμονής, χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Ιλίου Αθηναγόρας και στην περιφορά της Εικόνας που ακολούθησε συμμετείχαν ο Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος,  ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης,  μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και πλήθος πιστών.
Μετά την περιφορά της εικόνας έλαβε χώρα εορταστική  εκδήλωση  στην Πλατεία Κοντοπεύκου «Μελίνα Μερκούρη», που διοργάνωσε όπως κάθε χρόνο ο Δήμος Αγίας Παρασκευής. Η εκδήλωση περιλάμβανε  συναυλία παραδοσιακής & λαϊκής μουσικής με το συγκρότημα των Γ. Δαλιάνη και  Δ. Ρουμελιώτη  που παρουσίασαν ένα ποιοτικό πρόγραμμα με λαϊκά, ρεμπέτικα και δημοτικά τραγούδια και καταχειροκροτήθηκαν. Οι εκατοντάδες κάτοικοι που συμμετείχαν απόλαυσαν το κέρασμα και το κρασί που πρόσφερε ο Δήμος, χόρεψαν και διασκέδασαν.  
26 7 2017 2Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και έκαναν σύντομο χαιρετισμό ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος  και οι  επικεφαλής των  Δημοτικών  Παρατάξεων  «Αγία Παρασκευή η Πόλη μας» Βασ. Ζορμπάς πρ. Δήμαρχος, «Λαϊκή Συσπείρωση»  Ανδρ. Γκιζιώτης και «Μια Γενιά Μπροστά» Αλ. Μουστόγιαννης.  Παραβρέθηκαν επίσης μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γερ. Βλάχος, οι Αντιδήμαρχοι Ι. Σιδέρης και Π. Γκόνης,  οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ελισ. Πετσατώδη πρ. Αντιδήμαρχος,  Κ. Χατζηανδρέου πρ. Αντιδήμαρχος, Στελ. Ψύλλα, Σωτ. Ησαΐας και Ι. Μυλωνάκης,  η Πρόεδρος του Διαδημοτικού Κέντρου Πρόληψης Εξαρτήσεων "Αργώ" Γ. Πίσπα, πρώην Δημ. Σύμβουλοι, πρόεδροι Συλλόγων, εκπρόσωποι φορέων κ.α.
 
Δημ/ση : 27/7/2017

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software