Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

espa 2014 2020
  • Αρχική
  • Ενημέρωση
  • ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Δήμου
  • ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ ΚΕΡΑΙΑ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ ΚΕΡΑΙΑ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ

ote keraiaΣε διακοπή λειτουργίας και απομάκρυνση όλων των μηχανημάτων και εξαρτημάτων της κεραίας που έχει τοποθετήσει στο δώμα του κτιρίου του ΟΤΕ στην οδό Σχολείου 11 στην Αγία Παρασκευή, υποχρεώνει την COSMOTE  η 4292/2017 Απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών το οποίο  έκανε δεκτή σχετική αίτηση Ασφαλιστικών Μέτρων 15 κατοίκων και των Συλλόγων Γονέων 1ου και 8ου Δημοτικών σχολείων της πόλης.
 Η απόφαση ισχύει μέχρι την έκδοση τελεσίδικης απόφασης επί της κύριας αγωγής των αιτούντων για απομάκρυνση της κεραίας. 
Με παρόντα στη διαδικασία τον Δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο, ο οποίος εξετάσθηκε από το Δικαστήριο,  ο  Δήμος Αγίας Παρασκευής άσκησε,  με  Δικηγόρο της Νομικής Υπηρεσίας,  πρόσθετη παρέμβαση υπέρ των πολιτών και των συλλόγων  η οποία συνεκδικάστηκε με την αίτηση τους. 
Το Δικαστήριο έκανε δεκτό ότι η κεραία βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από σπίτια, τα  1ο και 8ο  Δημοτικά Σχολεία και το 9ο Νηπιαγωγείο και ότι, σύμφωνα με μετρήσεις, εκπέμπει ακτινοβολία ιδιαίτερα επιβαρυντική για την υγεία των περιοίκων και των παιδιών.
Υπενθυμίζουμε ότι από το ίδιο κτίριο απομακρύνθηκε και στο παρελθόν κεραία κινητής τηλεφωνίας της COSMOTE, μετά από αγώνα των κατοίκων και Δήμου που πέτυχαν την λήψη ασφαλιστικών μέτρων με τα οποία η εταιρία συμμορφώθηκε προσωρινά, αλλά τον Αύγουστο του 2016 επανατοποθέτησε την κεραία.
Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής ευχαριστεί και συγχαίρει τους συμπολίτες και τους Συλλόγους Γονέων που με τον αγώνα τους συνέβαλλαν αποφασιστικά σε αυτή την επιτυχία και τους διαβεβαιώνει ότι ο Δήμος θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό τους με όποιες ενέργειες απαιτηθούν για την εφαρμογή της προαναφερόμενης απόφασης  και την οριστική δικαίωση τους.
 
Δημ/ση : 18/7/2017

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software