Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

espa 2014 2020
  • Αρχική
  • Ενημέρωση
  • ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Δήμου
  • Γ. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ: ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΙΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Γ. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ: ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΙΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

stath 10ms1Το Νοέμβριο του 2016, με διαπαραταξιακή πλειοψηφία, το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε «κατ’ αρχήν» την απευθείας αγορά του κτήματος-βίλας Ιόλα από το Δήμο Αγ. Παρασκευής. Τον Ιανουάριο του 2017 έγινε στο Δημαρχείο συνάντηση του Δημάρχου και των επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων της Αντιπολίτευσης με το σημερινό ιδιοκτήτη, στην οποία συζητήθηκε το θέμα του ακινήτου και της αγοράς του.
Τις τελευταίες μέρες, εν όψει της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου της Τετάρτης 12 Ιουλίου, διακινούνται απόψεις και θέσεις που δείχνουν, κατά τη γνώμη μου, κενά ενημέρωσης γύρω από το θέμα.
Για το λόγο αυτόν, αποφασίσαμε σήμερα να καλέσουμε άμεσα τους επικεφαλής όλων των παρατάξεων και όποιον άλλο/-η Δημ. Σύμβουλο θέλει, σε συνάντηση ενημέρωσης-εργασίας και να αναβάλλουμε τη λήψη απόφασης για το θέμα Ιόλα στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο, που θα διεξαχθεί σύντομα.
Θέλω να ελπίζω ότι θα είμαστε καλύτερα προετοιμασμένοι όλοι/-ες μας μετά από αυτό. Ελπίζω και εύχομαι να υπάρξει ένα καλό κλίμα συνεννόησης με διευκρινίσεις-επεξηγήσεις επί του θέματος.
 
 
Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής
 
ΙΩΑΝΝΗΣ Ε. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
 
Δημ/ση : 11/7/2017

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software