ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΕΞΑΙΣΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΜΕ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΤΟΥ ΜΙΚΗ ΓΙΑ ΘΕΑΤΡΟ & ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΣΤΟ «SummERTime»- ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΝΩΛΗΣ ΛΙΔΑΚΗΣ ΚΑΙ ΟΡΧΗΣΤΡΑ SMYRNA

| Νέα του Δήμου
summertime mikisΜε την εξαιρετική παράσταση «Μουσική και τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη από το θέατρο και τον κινηματογράφο» συνεχίστηκε χθες Τετάρτη βράδυ 5/7 το «SummERTime» που  διοργανώνουν για δεύτερη χρονιά φέτος ο Δήμος Αγίας Παρασκευής και η ΕΡΤ στον κήπο του Ραδιομεγάρου με ελεύθερη είσοδο.
Η Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης», ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, η Παυλίνα Βουλγαράκη και ο Θέμης Ροδαμίτης, ερμήνευσαν υπέροχα χαρακτηριστικά αποσπάσματα από θεατρικές και κινηματογραφικές επιτυχίες του μεγάλου μας δημιουργού  από  τη δεκαετία του ’60 μέχρι τη δεκαετία του ’80. Οι μουσικές τα τραγούδια και οι σκηνές από τις ταινίες και το φωτογραφικό υλικό από τις θεατρικές παραστάσεις που προβάλλονταν παράλληλα στην οθόνη, ζωντάνεψαν μνήμες και συναισθήματα, συγκίνησαν και ενθουσίασαν τον κόσμο που πλημύρισε τον κήπο του Ραδιομεγάρου.
summertime mikis th 1
 
lidakis SmyrnaΣήμερα Πέμπτη 6 Ιουλίου, στις 20:30μ η Ορχήστρα Smyrna και ο Μανώλης Λιδάκης παρουσιάζουν ένα ξεχωριστό καλλιτεχνικό πρόγραμμα.
Η αμιγώς γυναικεία ορχήστρα ελληνικής παραδοσιακής μουσικής Smyrna  αποτελείται από  6 νεαρές κοπέλες, τις  Μερόπη Βλαχογιάννη (ακορντεόν-τραγούδι), Κάλη Καμπούρη (κανονάκι-τραγούδι, Δήμητρα Καχριμανίδη (λαούτο-τραγούδι),Ειρήνη Νικολακοπούλου (βιολί-τραγούδι), Πένυ Παπακωνσταντίνου (πολίτικο λαούτο-κρουστά-τραγούδι) και Σταυρούλα Σπανού (σαντούρι-τραγούδι) και από το 2010, που συστάθηκε, έχει διαγράψει μια αξιοσημείωτη πορεία στην ελληνική μουσική σκηνή. 
Ο Μανώλης Λιδάκης είναι από τους λίγους τραγουδιστές, που μπορεί να συνδέσει τη μελωδία του τραγουδιού, με το συναίσθημα της ψυχής, σ’ ένα πρόγραμμα μουσικής πανδαισίας! Μαζί του μια νέα και πολλά υποσχόμενη τραγουδίστρια η Εμμανουέλα Χιωτάκη.
 
Δημ/ση : 6/7/2017

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software