Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

espa 2014 2020
  • Αρχική
  • Ενημέρωση
  • ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Δήμου
  • ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ

kathariotitaΕνημερώνουμε ότι μετά τη χθεσινή ανακοίνωση της λήξης της Πανελλαδικής απεργίας των εργαζομένων στην Καθαριότητα, η οποία είχε αρχίσει τη Δευτέρα 19 Ιουνίου, ξεκίνησε άμεσα και με ταχύτατους ρυθμούς η αποκομιδή του όγκου των απορριμμάτων που είχε παραμείνει στους κάδους της πόλης. Η αποκομιδή θα έχει ολοκληρωθεί τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Παράλληλα, προκειμένου να διασφαλιστεί η δημόσια Υγεία προχωρήσαμε σε υγειονομική επέμβαση μέσω ψεκασμού των όγκων των απορριμμάτων σε επιβαρυμένα σημεία, με στόχο τη μικροβιοκτονία και την απεντόμωση. Μέχρι την Κυριακή θα έχει αποκατασταθεί η γενική εικόνα της καθαριότητας στο σύνολο της πόλης μας.

Ευχαριστούμε τους πολίτες για την κατανόηση που επέδειξαν όλες αυτές τις ημέρες και την προσπάθειά τους για την όσο το δυνατόν μικρότερη εναπόθεση απορριμμάτων στους κάδους. Ευχαριστούμε παράλληλα τους εργαζόμενους του Δήμου για την άμεση αποκατάσταση του προβλήματος που έχει δημιουργηθεί όπως και για την στοιχειωδώς εύρυθμη λειτουργία της πόλης όλες αυτές τις μέρες μέσω των προγραμμάτων ασφαλείας σε συνεργασία με τον ΧΥΤΑ.

Ιωάννης Σιδέρης                                                                                           Ιωάννης Σταθόπουλος

Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος                                                                     Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής

Δημ/ση : 30/6/2017

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software