Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

espa 2014 2020
  • Αρχική
  • Ενημέρωση
  • ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Δήμου
  • ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΕΣΒΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ

ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΕΣΒΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ

Stathopoulos Toubassi 5O Πρέσβης του Κράτους της Παλαιστίνης H. E. Marwan  Toubassi επισκέφθηκε τη Δευτέρα 19/6 το Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής Γιάννη Σταθόπουλο  στο Δημαρχείο της πόλης.
Στη συνάντηση των δύο ανδρών ο Πρέσβης ενημέρωσε το Δήμαρχο για θέματα σχετικά με το Παλαιστινιακό ζήτημα, τον ευχαρίστησε για την αλληλεγγύη στον Παλαιστινιακό λαό και τον προσκάλεσε στην πολιτιστική μουσική βραδιά με την Ορχήστρα νέων του Εθνικού Μουσικού Ωδείου Edward Said «Banat al-Quds /Κόρες της Ιερουσαλήμ»  από την Παλαιστίνη, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 6 Ιουλίου στο Θέατρο Βράχων του Βύρωνα. 
Ο Δήμαρχος από την πλευρά του εξέφρασε την  αμέριστη συμπαράσταση της Δημοτικής Αρχής και των πολιτών της Αγίας Παρασκευής στο δίκαιο αγώνα της Παλαιστίνης και του λαού της και ευχαρίστησε τον Πρέσβη για την επίσκεψη του, την πρόσκληση  και τη συζήτηση.
Στη συνάντηση συζητήθηκε επίσης  η διοργάνωση κοινής πολιτιστικής εκδήλωσης τον Σεπτέμβριο στο Δήμο Αγίας Παρασκευής και η πιθανότητα αδελφοποίησης με πόλη της Παλαιστίνης.
 palaistini synavlia
 
Δημ/ση : 20/6/2017

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software