ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: «Η ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΧΑΡΤΙΝΗΣ» ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ

| Νέα του Δήμου
«Η περιπέτεια της κυρίας Χάρτινης» είναι ένα όμορφο παραμύθι για την ανακύκλωση που δημιούργησε η Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου Αγίας Παρασκευής και απευθύνεται σε παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας με στόχο να τα μάθει να χρησιμοποιούν σωστά και τακτικά τους μπλε κάδους και να μεταδίδουν το μήνυμα της ανακύκλωσης. Τώρα μπορείτε να τη δείτε και σε βίντεο εδώ:
Υπενθυμίζουμε ότι «Η περιπέτεια της κυρίας Χάρτινης», της χαρτοσακούλας που συναντά στη χωματερή ένα γυάλινο βαζάκι, ένα μεταλλικό κουτί και ένα πλαστικό μπουκάλι και όλοι μαζί καταφέρνουν να μπουν σε έναν μπλε κάδο και να φτάσουν στο εργοστάσιο ανακύκλωσης, είναι διαθέσιμη και σε έντυπο (διανεμήθηκε ήδη στους Παιδικούς Σταθμούς στα Νηπιαγωγεία και στα Δημοτικά Σχολεία της πόλης μας) που μπορείτε να κατεβάσετε εδώ:
http://www.agiaparaskevi.gr/~agiapara/portal/images/album/nea_dimou_2017/xartini.pdf   ή να το προμηθευτείτε από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος στο Δημαρχείο ( Λεωφ. Μεσογείων 415-417). 
 
                Ιωάννης Σιδέρης                                                          Ιωάννης Σταθόπουλος
           Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος                                             Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής
 
Δημ/ση : 13/6/2017

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software