ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ

21 OTA sΟ Διαδημοτικός Σύνδεσμος για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων (πρώην Σύνδεσμος 21ΟΤΑ) και ο Δήμος Αγίας Παρασκευής, διοργανώνουν  εκδήλωση για την απονομή των βραβείων με θέμα “Περιβαλλοντική Ευαισθησία” στα Σχολεία των Δήμων-Μελών.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 7 Ιουνίου, στις 6:00μμ, στην αίθουσα εκδηλώσεων  του 2ου  Γυμνασίου  Αγίας Παρασκευής στην οδό Νεαπόλεως 7.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει χαιρετισμούς από τους Γιώργο Κουράση Πρόεδρο του Συνδέσμου  και πρ. Δήμαρχο Χαλανδρίου  και Γιάννη Σταθόπουλο Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής, Προβολή βίντεο για την προστασία του Περιβάλλοντος, Ομιλία με θέμα την  “Περιβαλλοντική Ευαισθησία”, Δρώμενα από Σχολεία και Απονομή Βραβείων και Επαίνων  συμμετοχής σε δράσεις Περιβαλλοντικής Ευαισθησίας των Σχολείων του Βόρειου-Βορειανατολικού Τομέα Αττικής.
 21 OTA PROGRAMMA PRSKLISI ESO
21 OTA AFISA