Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

espa 2014 2020
  • Αρχική
  • Ενημέρωση
  • ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Δήμου
  • ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΤΕΧΝΗΣ- ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ

ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΤΕΧΝΗΣ- ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ

paodap egk p t erg t s 17Τα εγκαίνια της ετήσιας έκθεσης του Παιδικού τμήματος με διοργανωτές τα Εργαστήρια Τέχνης του Πολιτιστικού - Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ) έγιναν το Σάββατο 20 Μαΐου  στο Πολιτιστικό & Αθλητικό Πάρκο Στ.Κώτσης (στο Πέτρινο κτίριο).
Τα έργα των παιδιών είναι εξαιρετικά και μαρτυρούν τόσο το ταλέντο τους όσο και την ποιότητα της δουλειάς που έκαναν στα Εργαστήρια Τέχνης οι 185 μικροί μαθητές με την βοήθεια των καθηγητών Α. Βoσκoπούλου, Μ. Δουζενάκη και Β. Λιούγκα, που τους δίδαξαν Ζωγραφική και Κατασκευές.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους.
Την έκθεση εγκαινίασαν ο Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος  και ο Πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ Σωτ.  Παπαμιχαήλ και χαιρέτησαν οι  Σπ. Παπασπύρος, από την Δημοτική Παράταξη «Αγία Παρασκευή η πόλη μας», και Νικ. Μπελεχρή, Πρόεδρος των Σπουδαστών των Εργαστηρίων. Παραβρέθηκαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Π. Γκόνης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Σωτ. Ησαίας, ο Αντιπρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ Τ. Σερκεδάκης τα μέλη του ΔΣ του ΠΑΟΔΑΠ Δ. Γυφτέας,  Π. Παναγάκος, Β. Κουτσογιάννη και Κ. Αθανασούλης,  εκπρόσωποι φορέων  και πολύς κόσμος. Την εκδήλωση συντόνισε και  παρουσίασε το μέλος του ΔΣ του ΠΑΟΔΑΠ Μ. Ριζκ-Καρακατσάνη.
Η έκθεση θα λειτουργεί μέχρι και το Σάββατο 27 Μαΐου 2017, από Δευτέρα έως Παρασκευή 10 το πρωί με 8 το βράδυ. Το Σάββατο 27 Μαΐου η έκθεση θα είναι ανοικτή από τις 10 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι. Μην τη χάσετε.
 paodap egk p t erg t 17
Δημ/ση : 22/5/2017

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software