ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ 1ου ΛΥΚΕΙΟΥ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ-3ου ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

11 mf LYKEIAΤην Τρίτη 9/5 το πρωί η θεατρική ομάδα του 1ου  Λυκείου του αδελφοποιημένου Δήμου Γεροσκήπου  Πάφου Κύπρου, που συμμετείχε στις εκδηλώσεις της 11ης  Συνάντησης Μαθητικής Δημιουργίας των Σχολείων της Αγίας Παρασκευής, επισκέφθηκε το 3ο Λύκειο Αγ. Παρασκευής και συναντήθηκε με την αντίστοιχη ομάδα του Σχολείου.
Τα παιδιά αντάλλαξαν εντυπώσεις και εμπειρίες από τη σχολική ζωή, την καλλιτεχνική και ειδικότερα τη θεατρική δημιουργία των σχολείων τους  αλλά και τις πόλεις τους. Παράλληλα έγινε συνάντηση και συζήτηση του Διευθυντή του 3ου Λυκείου Κ. Σχισμένου και Καθηγητών των δύο Σχολείων,  παρουσία των Δημάρχων Γεροσκήπου Μιχάλη Παυλίδη και Αγίας Παρασκευής Γιάννη Σταθόπουλου, του Προέδρου της Β/βάθμιας Σχολικής Επιτροπής Β. Τραυλού, της Προέδρου της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Αγ. Παρασκευής Ε. Ματιάτου – Χατζοπούλου και της Προέδρου του Συλλόγου Γονέων 3ου Λυκείου Ε. Παπατσίμπα.

Δημ/ση : 10/5/2017