ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΞΩΡΑΪΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΕΛ. ΜΕΡΚΟΥΡΗ

Plateia M M 11 4 17 1Με πρωτοβουλία του Αμερικανικού Κολλεγίου και συνεργασία του Δήμου Αγίας Παρασκευής πραγματοποιήθηκαν, την Τρίτη 11/4, εργασίες εξωραϊσμού στην πλατεία Μελίνας Μερκούρη στο Κοντόπευκο Αγίας Παρασκευής από ομάδα μαθητών, εκπαιδευτικών και στελεχών του Κολλεγίου με την συμβολή των  Υπηρεσιών Πρασίνου και  Αυτεπιστασίας του Δήμου καθώς  και του Συλλόγου Κατοίκων Κοντόπευκου και την παρουσία του Διευθυντή Β’/βάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας Αθ. Φαλούκα.
 Οι εργασίες περιλάμβαναν φυτεύσεις δένδρων και αναρριχόμενων, βαψίματα σε όλα τα παγκάκια κα  τα τοιχία, αντικατάσταση των κατεστραμμένων ξύλων στα παγκάκια, κ.α. 
 Plateia M M 11 4 17 2Ο Δήμαρχος Γιάννης  Σταθόπουλος  έδωσε  συγχαρητήρια  και ευχαρίστησε τους μαθητές και τους  εκπαιδευτικούς για την πρωτοβουλία τους και την προσφορά τους όπως αποτυπώθηκε στη νέα εικόνα της πλατείας.
 
 
 
 
Plateia M M 11 4 17 3
Plateia M M 11 4 17 4
 
Δημ/ση : 12/4/2017 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software