ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ME ΕΠΙΤΥΧΙΑ H 73η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

aimodosia 9 4 17 sΜε επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 73η  κατά σειρά εθελοντική αιμοδοσία στο Δήμο Αγ. Παρασκευής, την Κυριακή 9/4 στο 1ο Δημοτικό Σχολείο, σε συνεργασία με την Αιμοδοσία του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου.
Σημειώνουμε ότι έγινε συλλογή 42 μονάδων αίματος για  την ενίσχυση της Δημοτικής  τράπεζας με τη συμμετοχή ευαισθητοποιημένων πολιτών της πόλης μας.
Tο Σχολείο στη διάρκεια της Αιμοδοσίας επισκέφτηκαν ο Δήμαρχος Αγ. Παρασκευής Ι. Σταθόπουλος, ο οποίος ευχαριστεί τον κ. Βαγγ. Ρακαντά Πρόεδρο του Εθελοντικού Συλλόγου Δωρητών Οργάνων Σώματος - Αίματος Αγίας  Παρασκευής για την προσφορά αρτοσκευασμάτων, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γερ. Βλάχος και ο Αντιδήμαρχος Ι. Σιδέρης.

Δημ/ση : 10/4/2017