Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

espa 2014 2020
  • Αρχική
  • Ενημέρωση
  • ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Δήμου
  • ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

math epih s Πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 22/3 η πρώτη  από τις πέντε εκπαιδευτικές συναντήσεις των μαθημάτων επιχειρηματικότητας, τα οποία διοργανώνει ο Δήμος Αγίας Παρασκευής στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που αναλαμβάνει και των δράσεων που υλοποιεί με στόχο τη στήριξη της τοπικής ανάπτυξης.
Στα  μαθήματα, που παρέχονται δωρεάν από εθελοντές ειδικούς, συμμετέχουν 33 εν ενεργεία ή υποψήφιοι επιχειρηματίες και αυτοαπασχολούμενοι που  επιθυμούν να επιμορφωθούν σε θέματα επιχειρηματικότητας.
Τους συμμετέχοντες καλωσόρισε στο πρόγραμμα ο Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε επιγραμματικά στα μέτρα και τις πολιτικές  της Δημοτικής αρχής για τη στήριξη της τοπικής αγοράς και ευχαρίστησε θερμά τους εθελοντές Εισηγητές/Εκπαιδευτές των μαθημάτων, Οικονομολόγους, Συμβούλους Επιχειρηματικότητας  Εμμ. Μαρκάκη και Γ. Ρουμελιώτη. 
Η συνάντηση υπήρξε εξαιρετικά ενδιαφέρουσα καθώς το πρόγραμμα των μαθημάτων στηρίζεται σε ένα συνδυασμό των παραδοσιακών αρχών και μεθόδων της Οργάνωσης και Διοίκησης των Επιχειρήσεων, με μία καινοτόμο προσέγγιση για την εκπαίδευση των σύγχρονων επιχειρηματιών.
 
 
Δημ/ση : 23/3/2017

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software