Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

espa 2014 2020
  • Αρχική
  • Ενημέρωση
  • ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Δήμου
  • ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ «Ο ΠΛΑΤΩΝ»

ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ «Ο ΠΛΑΤΩΝ»

platonas 2aΤέσσερις (4) πλήρεις υποτροφίες διετούς διάρκειας για το τμήμα ΙΒ DIPLOMA (International Baccalaureate) σε  μαθητές ή μαθήτριες που θα αποφοιτήσουν από την Α΄ τάξη όλων των Λυκείων του Δήμου Αγίας Παρασκευής και ενδιαφέρονται να σπουδάσουν σε Πανεπιστήμια του εξωτερικού, προσφέρουν τα Εκπαιδευτήρια «Ο ΠΛΑΤΩΝ».
 Η προσφορά  των υποτροφιών και οι διαδικασίες υλοποίησης της υπήρξε το αντικείμενο της σημερινής (22/3) συνάντησης και συμφωνίας του Δήμαρχου Γιάννη Σταθόπουλου με την εκπρόσωπο των Εκπαιδευτηρίων Βάσια Παπαδοπούλου, που έγινε στο Δημαρχείο με τη συμμετοχή του Αντιδήμαρχου Παιδείας Π. Γκόνη καθώς και της Προϊσταμένης του Τμήματος Παιδείας Α. Τζανή.  
 Η υποτροφία αφορά το 100% των διδάκτρων για τη φοίτηση του/της μαθητή/τριας και τη σίτιση.
Οι Προϋποθέσεις που θα πρέπει να πληροί μια οικογένεια προκειμένου το παιδί της να συμμετέχει στη διαδικασία διεκδίκησης της υποτροφίας είναι οι εξής:
- Θα πρέπει να είναι κάτοικος και δημότης του Δήμου Αγίας Παρασκευής.
- Να γνωρίζει αποδεδειγμένα καλά την αγγλική γλώσσα (να έχει λάβει Cambridge lower ή κάποιο ισότιμο πτυχίο ως ελάχιστη πιστοποίηση γνώσης).
- Το οικογενειακό εισόδημα να μην υπερβαίνει το κατώφλι κινδύνου της σχετικής φτώχειας, όπως αυτή ορίζεται στην τελευταία διαθέσιμη έρευνα εισοδήματος και συνθηκών διαβίωσης των νοικοκυριών που δημοσιεύει η Ελληνική Στατιστική Αρχή-ΕΛΣΤΑΤ, προσαυξανόμενο κατά 3.000€ για κάθε κατηγορία όπως αυτές ορίζονται από την Αρχή.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την κ. Τζανή Αγγελική στο τηλέφωνο 2132004568.
 
Δημ/ση : 22/3/2017

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software