Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

  • Αρχική
  • Ενημέρωση
  • ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Δήμου
  • ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ

diktio f aΗ Δημοτική αρχή Αγίας Παρασκευής για την ταχύτερη επέκταση του Δικτύου Φυσικού Αερίου στην πόλη, πραγματοποίησε την Τετάρτη 15/3, στο Δημαρχείο, συνάντηση του Δημάρχου Γιάννη Σταθόπουλου και του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Γερ. Βλάχου με τα στελέχη της Εταιρείας Διανομής Αερίου Αττικής (ΕΔΑ Αττικής) Μ. Καραγκιούλογλου, Προϊσταμένης Ανάπτυξης Διανομής και Χ. Σκουλίδα, Διευθυντή Μελετών και Κατασκευών.

Σύμφωνα με την ενημέρωση των υπευθύνων της Εταιρείας, η οποία λειτουργεί ως ο Διαχειριστής του Δικτύου Διανομής Φυσικού Αερίου στην Αττική, με αποστολή να συνδέσει κάθε νοικοκυριό και επιχείρηση στο λεκανοπέδιο με το δίκτυο φυσικού αερίου με ασφάλεια και αξιοπιστία, οι προτεραιότητες στον προγραμματισμό τίθενται με βάση διάφορες παραμέτρους, με αναγκαία και πολύ βασική το ενδιαφέρον των κατοίκων για σύνδεση.  
Κατόπιν τούτου ο Δήμος Αγίας Παρασκευής ενημερώνει τους κατοίκους της πόλης που ενδιαφέρονται για σύνδεση των ακίνητων τους με το Δίκτυο Φυσικού Αερίου, να επικοινωνούν για τυχόν απορίες τους και για τα αιτήματα σύνδεσής τους, με την κ. Μ. Καραγκιούλογλου στα τηλ. 2130882000, 2130882196  ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..
 
Δημ/ση : 16/3/2017

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software