ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

8 3 17 Εκδήλωση για την Παγκόσμια Μέρα της Γυναίκας πραγματοποίησε  ο Δήμος Αγίας Παρασκευής την Τρίτη 8 Μαρτίου στο "Κέντρο Γυναίκας" του Δήμου, (Λεωφ. Μεσογείων 403, τηλ. 210 60 80 217). 
 Στην εκδήλωση έκαναν χαιρετισμό ο Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι Μ. Κοντοπούλου και Ελισ. Πετσατώδη, οι Δημοτικοί  Σύμβουλοι Β. Ζορμπάς πρ. Δήμαρχος, Μ. Δημητρίου- Καβρουδάκη Πρόεδρος ΠΑΙΣΔΑΠ, Κ. Χατζηανδρέου και Ι. Μυλωνάκης, η πρ. αντιδήμαρχος Μ. Μουχτούρη, η Διευθύντρια των ΠΑΙΣΔΑΠ Α. Γιαννάκη και από το  Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Δήμου Χαλανδρίου η ψυχολόγος Μ. Στρατή και η νομικός Μ. Παπαχλιμίτζου.  

8 3 17 e

Ακολούθησε η παρουσίαση της λειτουργίας, των προγραμμάτων και του έργου του Κέντρου καθώς και της δουλειάς των ομάδων του από την Εικαστική ψυχοθεραπεύτρια Σ. Κουρκουλή, την υπεύθυνη της ομάδας Ραπτικής Ενδυματολόγο Μ. Κούρκουλου, τον  υπεύθυνο της ομάδας Γραφής Δημοσιογράφο Ζ. Σώκο, την υπεύθυνη της ομάδας Χορογραφίας και κίνησης Χορογράφο Μ. Μακρή,  τον υπεύθυνο της ομάδας Θεάτρου Χ. Κωτσόπουλο και τις Εθελόντριες Β. Μανωλοπούλου,  Μ. Μουμούρη, Ε. Φλουτσάκου, Δ. Χούση, Κ. Τριβιζά  και Δ. Ματζάνα.

8 3 17 a

Τις γυναίκες καλωσόρισε η Δ/τρια Κοινωνικής Πολιτικής  του Δήμου Αντ. Γκίνη, η οποία συντόνισε την εκδήλωση.
 
Δημ/ση : 9/3/2017

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software