ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 ΤΩΝ ΚΑΠΗ

| Νέα του Δήμου
kapiΤα ΚΑΠΗ του Δήμου Αγίας Παρασκευής ενημερώνουν ότι το πρόγραμμα των εκδηλώσεων τους για τον Μάρτιο  2017 έχει ως  εξής:
Πέμπτη 2 Μαρτίου:  Η ομάδα Ζεύξης και Αλληλεγγύης μεταξύ των Γενεών του Α' ΚΑΠΗ (Γούναρη 30) θα επισκεφθεί τον Ζ' Νηπιακό Σταθμό, όπου οι κυρίες θα δείξουν το έθιμο της “Κυρά Σαρακοστής” στους μικρούς τους φίλους.  Συγκέντρωση στις 9:30πμ στο ΚΑΠΗ στις 9:30πμ.
Τετάρτη 8 Μαρτίου, 8:00πμ – 9:00πμ, στο Α’ ΚΑΠΗ: Εξέταση σακχάρου αίματος για προληπτικό έλεγχο. Όσοι ενδιαφέρονται, παρακαλούνται να είναι νηστικοί. 
Τετάρτη 8 Μαρτίου: Η Επιτροπή Εκπροσώπων Μελών του ΚΑΠΗ  προσκαλεί σε εορταστική εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, στην ταβέρνα  «Κυρά Έλλη» (Λεωφ. Λαυρίου 154). Κόστος συμμετοχής: 15 €.  Δηλώσεις συμμετοχής στα μέλη της Επιτροπής.
Πέμπτη 9 Μαρτίου, 5:00μμ στο Α’  ΚΑΠΗ: Εκδήλωση για  την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας
Δευτέρα 20 και Τρίτη 21 Μαρτίου 5:00μμ: Εκδηλώσεις στα Α΄ και Β΄ΚΑΠΗ (Μπουμπουλίνας 15, Τσακός), αντίστοιχα, για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου.
Τετάρτη 22 Μαρτίου: Θεατρική παράσταση «Δείπνο Ηλιθίων» στο θέατρο ΚΑΠΠΑ στην Κυψέλη.  Κωμωδία με τους Σπ. Παπαδόπουλο, Π. Δαδακαρίδη, Β. Ρίσβα,  Τ. Παπαματθαίου, κ.ά. 
Αναχώρηση: 5:30μμ από το Δημοτικό πάρκινγκ της οδού Αγίου Ιωάννου 9 και από τη 2η στάση Τσακού.  Κόστος συμμετοχής: 13 €. Δηλώσεις συμμετοχής στο προσωπικό από Τρίτη 14 Μαρτίου.
Τετάρτη 29 Μαρτίου: Η ομάδα Ζεύξης και Αλληλεγγύης μεταξύ των Γενεών του Α' ΚΑΠΗ (Γούναρη 30) θα επισκεφθεί τον Δ' Βρεφονηπιακό Σταθμό, όπου οι κυρίες θα δείξουν το έθιμο του Λαζάρου στους μικρούς τους φίλους.  Συγκέντρωση στις 9:30πμ στο ΚΑΠΗ στις 9:30πμ.
 
Δημ/ση : 1/3/2017

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software