ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ

dlp pita 17Την  πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν  οι  σπουδαστές του Λαϊκού Πανεπιστημίου Δήμου Αγίας Παρασκευής σε μια ιδιαίτερα ζωντανή και κεφάτη εκδήλωση που έγινε με μεγάλη επιτυχία το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017 στην αίθουσα «Δαιδαλίδες».
Στην εκδήλωση έκαναν  χαιρετισμό ο Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος, ο Κοσμήτωρ του Πανεπιστημίου Καθηγητής Ν. Πετρόχειλος και  η Πρόεδρος της επιτροπής φοιτητών  Φρ. Δημουλή. Το πρόγραμμα της γιορτής  πλαισίωσε η Χορωδία του πανεπιστημίου, που δημιούργησε εξαιρετικές εντυπώσεις και απέσπασε το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκομένων.

dlp pita 1 17Παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, οι  Δημοτικοί Σύμβουλοι Σωτ. Παπαμιχαήλ, Πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ και Σωτ. Ησαΐας, ο Αντιπρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ Αρ. Σερκεδάκης, ο πρ. Κοσμήτωρ Καθηγητής   Ν. Γεωργαντζόγλου, από την  επιτροπή Καθηγητών η Γ. Ρογάρη, η καθηγήτρια παραδοσιακών χορών Χρ. Στιβακτάκη, κ.α.

Δημ/ση : 31/1/2017