ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΤΕΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ

kteo 1Με αφορμή την έκδοση από την Περιφέρεια Αττικής φυλλαδίου και αφίσας μέσω των οποίων πληροφορεί το κοινό για τη λειτουργία και τις υπηρεσίες του Δημόσιου ΚΤΕΟ Χολαργού (Λεωφ. Μεσογείων 156, τηλ. 210 6533482-3), ο Δήμος Αγίας Παρασκευής ενημερώνει ότι στηρίζει το ΚΤΕΟ γιατί, εκτός του ότι προσφέρει άμεση και οικονομική εξυπηρέτηση, τα έσοδα του πηγαίνουν στην Περιφέρεια Αττικής από όπου γυρίζουν πίσω στον πολίτη  με σημαντικά έργα σε Δήμους, με δράσεις κοινωνικής πολιτικής κ.α.
Μέσα σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη οικονομική συγκυρία σημαντικά έργα του Δήμου μας έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα εκτελεστέων έργων της Περιφέρειας Αττικής,, όπως:
Το αντιπλημμυρικό έργο κατασκευής αγωγών ομβρίων  προϋπολογισμού 4.385.365,86€, που δημοπρατήθηκε και αφορά στις οδούς Καραϊσκάκη, Μπουµπουλίνας και Μεγ. Σπηλαίου στον Τσακό, ∆ηµοσθένους, Θήρας, Χρ. Σµύρνης, ∆ραγατσανίου, Τσιµισκή, Γούναρη και Πατρόκλου στο Κοντόπευκο και Θερίσσου, Αµαλιάδος, Θεσσαλονίκης, Σάµου και Υµηττού στα Πευκάκια.
Το αντιπλημμυρικό έργο κατασκευής αγωγών ομβρίων των οδών Παπανδρέου και Αγ. Αναργύρων με προϋπολογισμό 530.000 €. 
Η ανέγερση του Δημαρχιακού Μεγάρου Αγίας Παρασκευής προϋπολογισμού 21 εκ. ευρώ, έργο το οποίο οδεύει προς δημοπράτηση.
Το έργο διάνοιξης οδών Πην. Δέλτα, Καλομοίρη, Καρκαβίτσα, Νηρηίδων, Βικέλα, Πορφύρα, Λ. Ακρίτα, Αγ. Αναργύρων, Πυθαγόρα, Πολυμνίας, Εθν. Μακαρίου, Μήλου, Βερενίκης, Στρ. Μυριβήλη, Τρικούπη, Φιλιατρών, Υμηττού, Περσεφόνης, Ασπασίας, Θεσσαλονίκης και Φειδιπίδου (με παράλληλη κατασκευή του δικτύου ομβρίων στους δρόμους που θα διανοιχθούν, με ξεχωριστή εργολαβία του Δήμου), ύψους 1,1 εκατ. Ευρώ, που βρίσκεται στη φάση καθορισμού των όρων δημοπράτησης.
Η Κατασκευή Βρεφονηπιακού Σταθμού στο Ο.Τ. 328 (οδός Αγ. Βασιλείου), με προϋπολογισμό 1.419.231,75€ , που βρίσκεται στο τελικό στάδιο υπογραφής προγραμματικής σύμβασης με την Περιφέρεια και δημοπράτησης.
Η Δημιουργία  Πράσινου Σημείου για υλικά προς ανακύκλωση ή επαναχρησιμοποίηση, με προϋπολογισμό 2.500.000€.
 Αξίζει λοιπόν να πηγαίνουμε τα οχήματά μας στο Δημόσιο ΚΤΕΟ Χολαργού.
 
Δημ/ση : 26/1/2017

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software