Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

espa 2014 2020
  • Αρχική
  • Ενημέρωση
  • ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Δήμου
  • ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΔΕΡΒΕΝΑΚΙΩΝ ΜΕΤΑ ΤΗ ΡΥΜΟΤΟΜΗΣΗ

ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΔΕΡΒΕΝΑΚΙΩΝ ΜΕΤΑ ΤΗ ΡΥΜΟΤΟΜΗΣΗ

dervenakion meta 1Σημαντική είναι η αναβάθμιση της λειτουργίας, της ασφάλειας και της αισθητικής της οδού Δερβενακίων 11 και Κύθνου μετά την κατεδάφιση του υφιστάμενου μαντρότοιχου, που καταλάμβανε το πεζοδρόμιο και μέρος του οδοστρώματος, σε πλάτος 6,40μ  θέτοντας καθημερινά σε κίνδυνο την υγεία και τη ζωή των διερχομένων πολιτών, και την κατασκευή του τμήματος του πεζοδρομίου και του ποδηλατόδρομου της Δερβενακίων που διακόπτονταν στο συγκεκριμένο σημείο.
 
 
dervenakion prinΓια τη σημαντική αυτή  ρυμοτόμηση, που αναβαθμίζει όχι μόνο το σημείο αλλά συνολικότερα την οδό Δερβενακίων και  το έργο της Βιοκλιματικής ανάπλασης Κοντοπεύκου, χρειάστηκε η έκδοση πρωτοκόλλου κατεδάφισης, μετά από επίπονη και πολύμηνη διοικητική διαδικασία για την έκδοση Δικαστικής απόφασης καθώς και η παρέμβαση, πέραν των υπηρεσιών (Νομικός και Μηχανικοί) του Δήμου και μηχανικού της Αποκεντρωμένης Διοίκησης,  του Δημάρχου Γιάννη Σταθόπουλου, της Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Ελ. Πετσατώδη, των Αστυνομικών Αρχών καθώς και του Συλλόγου Κατοίκων Κοντοπεύκου και μεγάλου αριθμού πολιτών. Υπενθυμίζουμε ότι ο Δήμαρχος  και η Αντιδήμαρχος είχαν προσαχθεί με διαδικασία Αυτόφωρου μαζί με τους αντιδίκους στο Αστυνομικό Τμήμα, από όπου αποχώρησαν μετά την εξεύρεση λύσης για τη ομαλή διενέργεια της ρυμοτόμησης.
 
Δημ/ση : 23/1/2017

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software