ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ NEO ΚΥΜΑ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ

| Νέα του Δήμου
kakokairia 7 1 17Εν όψει του επερχόμενου από το Σάββατο 7 Ιανουαρίου, σύμφωνα με τις προβλέψεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, νέου ισχυρού κύματος κακοκαιρίας ο Δήμος Αγίας Παρασκευής ενημερώνει τους πολίτες ότι:
Η Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας  έχει προμηθευτεί 30 τόνους αλάτι. 
Συνεργεία  του Δήμου θα ρίχνουν αλάτι με τον διασκορπιστή άλατος που πλέον διαθέτει ο Δήμος και με οχήματα σε κεντρικούς δρόμους και δρόμους που διασχίζουν τα λεωφορεία καθώς  και σε επικίνδυνες ανηφόρες και στροφές. 
Στο Δημοτικό πάρκινγ (Αγ. Ιωάννου 9) θα διατίθενται μικρές ποσότητες αλατιού για προσωπική χρήση των πολιτών. 
Από το Σάββατο 7 Ιανουαρίου και για όσο χρειαστεί θα παραμένει ανοιχτή θερμαινόμενη αίθουσα στο ΚΑΠΗ στον Τσακό (οδός Μπουμπουλίνας 15, τηλ. 210 6543383), από 8 π.μ έως 8μ.μ. Σε περίπτωση που είναι απαραίτητο, θα υπάρξει παράταση της φιλοξενίας και κατά τη διάρκεια της νύχτας.
Οι Δημότες που ενδεχομένως αντιμετωπίσουν έκτακτα περιστατικά, μπορούν να απευθύνονται στα εξής τηλέφωνα: 210 6002343 και 210 6390340.
 
Εφιστούμε την προσοχή των πολιτών στα δελτία καιρού και στις οδηγίες της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας καθώς και στις μετακινήσεις πεζών και οχημάτων κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας, ιδιαίτερα αν σημειωθεί παγετός, και ευχαριστούμε όλους θερμά για τη συνεργασία.
 
                                                                                 Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
                                                                                    ΙΩΑΝΝΗΣ Ε. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
Δημ/ση : 5/1/2017

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software