Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

espa 2014 2020
  • Αρχική
  • Ενημέρωση
  • ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Δήμου
  • ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΑΛΛΑΞΕ ΟΨΗ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΓΡΑΒΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΤΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΑΛΛΑΞΕ ΟΨΗ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΓΡΑΒΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΤΟΥ

SPAY Gravias 1Άλλαξε όψη το Πάρκο της οδού Γραβιάς μετά τις εργασίες ανάπλασης που έγιναν στο χώρο (με σεβασμό στο γεγονός ότι ανήκει στη Β΄Ζώνη του Υμηττού) από τον Σύνδεσμο Προστασίας & Ανάπτυξης Υμηττού –ΣΠΑΥ σε συνεργασία με το Δήμο Αγίας Παρασκευής  και τον κατέστησαν όμορφο, καθαρό και ασφαλή. 
Οι εργασίες περιλάμβαναν χτίσιμο-αποκατάσταση πέτρινων τοιχίων που εμποδίζουν την είσοδο οχημάτων, αποκατάσταση του χώρου με εξομάλυνση των πρανών του μικρού τεχνητού «ρέμματος»  και απομάκρυνση των υπολειμμάτων του καταστραμμένου γεφυριού του, καθαρισμό από μπάζα και άλλα αντικείμενα, τοποθέτηση 7 πάγκων πικ-νικ, καθαρισμό των φυσικών μονοπατιών κ.α. Οι εργασίες  θα ολοκληρωθούν σύντυομα με την τοποθέτηση ενημερωτικής πινακίδας (με χάρτη, πληροφορίες για την χλωρίδα και πανίδα κ.α.) και πινακίδας με οδηγίες για τους επισκέπτες.     
SPAY Gravias 2
Υπενθυμίζουμε ότι των προαναφερομένων εργασιών είχε προηγηθεί τον Ιούλιο η αποξήλωση  από συνεργείο του Δήμου Αγίας Παρασκευής της κατεστραμμένης και εγκαταλειμμένης εξέδρας που βρισκόταν τοποθετημένη από χρόνια στο Πάρκο καθώς και καθαρισμός και αποψίλωση 
 
Δημ/ση : 4/1/2017

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software