ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΜΑ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ

| Νέα του Δήμου
kakokairiaΕν όψει του επερχόμενου από σήμερα Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με τις προβλέψεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, κύματος κακοκαιρίας ο Δήμος Αγίας Παρασκευής ενημερώνει ότι:
-Η Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας  έχει προμηθευτεί 30 τόνους αλάτι. 
-Συνεργεία  του Δήμου θα ρίχνουν αλάτι (με το όχημα και τον διασκορπιστή άλατος που πλέον διαθέτει ο Δήμος) σε κεντρικούς δρόμους και δρόμους που διασχίζουν τα λεωφορεία καθώς  και σε επικίνδυνες ανηφόρες και στροφές. 
-Στο Δημοτικό πάρκινγ (Αγ. Ιωάννου 9) θα διατίθενται μικρές ποσότητες αλατιού για προσωπική χρήση των πολιτών. 
-Σήμερα Τετάρτη 28, αύριο Πέμπτη 29 και μεθαύριο Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου θα παραμένουν ανοιχτές θερμαινόμενες αίθουσες στο Δημαρχείο (Λεωφ. Μεσογείων 415-417) από 8 π.μ. έως 9 μ.μ. και στο ΚΑΠΗ στον Τσακό (οδός Μπουμπουλίνας 15), από 8 π.μ έως 7μ.μ. Σε περίπτωση που είναι απαραίτητο, θα υπάρξει παράταση της φιλοξενίας και κατά τη διάρκεια της νύχτας.
Οι πολίτες που ενδεχομένως αντιμετωπίσουν έκτακτα περιστατικά, μπορούν να απευθύνονται στα εξής τηλέφωνα: 210 6002343 και 210 6390340.
Ευχαριστούμε όλους θερμά για τη συνεργασία.
 
                                                                                                Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
                                                                                                    ΙΩΑΝΝΗΣ Ε. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
 
 
Δημ/ση : 28/12/2016

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software