ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΚΑΛΑΝΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΠΟ ΜΑΘΗΤΕΣ, ΚΑΠΗ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ

kalanta 16Χθες  Πέμπτη 22/12 Μαθητές των 5ου -11ου «Χέλμειων» Δημοτικών Σχολείων Αγίας Παρασκευής, τραγούδησαν τα κάλαντα των Χριστουγέννων στο Δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο. Τα παιδιά συνόδευαν οι  διευθύντριες των Σχολείων Χ. Μπούτα  και  Ρ. Σερετέλλη.
 Ακολούθησε η χορωδία του Συλλόγου Κρητών και Φίλων της Κρήτης Αγίας Παρασκευής με το μαέστρο της  Μ. Μεσήνη , συνοδευόμενη από τον Πρόεδρο του Συλλόγου Α. Κρασανάκη.
Σήμερα Παρασκευή τραγούδησαν τα κάλαντα στο Δήμαρχο χορωδία των ΚΑΠΗ με τον μαέστρο Α. Καρατζίκη  και αργότερα μικρά παιδιά  από τον Ε΄Νηπιακό Σταθμό του Δήμου, συνοδευόμενα από την Πρόεδρο των ΠΑΙΣΔΑΠ Μ. Δημητρίου-Καβρουδάκη, την Διευθύντρια τους  Α. Γιαννάκη, την Προϊστάμενη Τμήματος  Μ. Κουλουμέντα, την Προϊστάμενη Σταθμού Κ. Τύρου και τις Παιδαγωγούς Κ. Συγγελάκη  και Β. Ραυτοπούλου πλημύρησαν το δημαρχείο με τις γλυκές φωνές και χάρισαν χαμόγελα στο Δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο και τον  Αντιδημάρχους Π. Γκόνη.
Ο Δήμαρχος πρόσφερε κεράσματα και γλυκά και αντάλλαξε με όλους  ευχές.

Δημ/ση : 23/12/2016