Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

espa 2014 2020
  • Αρχική
  • Ενημέρωση
  • ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Δήμου
  • ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΧΑΡΤΙΟΥ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΧΑΡΤΙΟΥ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

anak hartiou Με παρουσίαση από εκπαιδευτικούς και την υπεύθυνη του προγράμματος Περιφερειακή Σύμβουλο Περιφέρειας Αττικής Σοφία Κορωναίου την Τετάρτη 30/11/16 στο 3ο Δημοτικό Σχολείο ξεκίνησε η  Ανακύκλωση  χαρτιού στα Σχολεία της Αγίας Παρασκευής  που υλοποιούν ο Δήμος, η Περιφέρεια Αττικής και ο Ειδικός Διαβαθμιδικός Σύνδεσμος Ν.Αττικής -ΕΔΣΝΑ
(ο αρμόδιος φορέας για την διαχείριση των απορριμμάτων της Περιφέρειας Αττικής) με σύνθημα «Έλα στον κύκλο μας»  και στόχο την ευαισθητοποίηση και την ενεργό συμμετοχή των μαθητών στην ανακύκλωση.
Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος εξέφρασε την υποστήριξη του Δήμου στην εφαρμογή του προγράμματος έτσι ώστε να έχει καλά αποτελέσματα. 
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ενημέρωση για την ανακύκλωση και τοποθέτηση ειδικών κάδων συγκέντρωσης του προς ανακύκλωση χαρτιού(χάρτινοι μέσα στις αίθουσες και τους διαδρόμους των σχολικών κτιρίων και μεταλλικοί -πράσινοι με κίτρινο καπάκι- χωρητικότητας  1.100 λίτρων στα προαύλια, οι οποίοι θα συλλέγονται με ειδικού τύπου απορριμματοφόρα του ΕΔΣΝΑ).
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Ι. Σιδέρης, η προϊσταμένη του  Τμήματος Παιδείας του Δήμου  Α. Τζανή, ο Δ/ντης Στ. Τάτσιος και  οι εκπαιδευτικοί του Σχολείου. 
 
Δημ/ση : 5/12/2016

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software