ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΟΝΟΜΑΤΟΔΟΣΙΑ ΠΕΖΟΓΕΦΥΡΑΣ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΜΙΧ. ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ

| Νέα του Δήμου
mixailidis 21 11 16Με μια σεμνή τελετή, που διοργάνωσαν την Κυριακή 20/11/2016 στο προαύλιο του Ι.Ν. της Αγίας Θέκλας, ο Δήμος Αγ. Παρασκευής και ο Σύλλογος Κατοίκων Πευκακίων «Η Αναγέννηση» τίμησαν τη μνήμη του αείμνηστου Προέδρου του Συλλόγου Μιχάλη Μιχαηλίδη.Μετά την τελετή ακολούθησε η τοποθέτηση τιμητικής πλάκας ονοματοδοσίας της πεζογέφυρας στο Σταυρό,
σύμφωνα με την από 12/7/2016 ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης μας. 
Ο Μιχάλης Μιχαηλίδης επί τριάντα χρόνια πρόσφερε τις υπηρεσίες του στα Πευκάκια και στον Πολιτιστικό  Σύλλογο Πευκακίων η «Αναγέννηση», του οποίου διετέλεσε Πρόεδρος για σειρά ετών. Με τη δράση του αναδείχθηκε ως ένας από τους  πρωτεργάτες της ένταξης της περιοχής των Πευκακίων στο σχέδιο πόλης αλλά και της προώθησης  της  ενοποίησης των ένθεν κακείθεν της Λεωφ. Μεσογείων περιοχών της Αγίας Παρασκευής με την δημιουργία της πεζογέφυρας στο ύψος του Σταυρού, μαζί με όλους τους Δημάρχους (Σ. Κατσάρας, Λεον. Χατζηανδρέου Στ. Κώτσης, Αντ. Σιδέρης, Β. Γιαννακόπουλος, Β. Ζορμπάς) και τις δημοτικές Αρχές της πόλης όπως και τους επόμενους προέδρους του Συλλόγου (Γ. Γεωργίου, Στ. Μπακογιάνης).
Για τον Μιχ. Μιχαηλίδη μίλησαν, κατά σειρά,  ο Δήμαρχος Αγ. Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Πευκακίων Στεφ. Μπακογιάνης, τα παιδιά του Κ. Μιχαηλίδης και Γ. Μιχαηλίδη, οι Δημ. Σύμβουλοι Βασ. Γιαννακόπουλος πρ. Δήμαρχος και Κ. Τσιαμπάς πρ. Αντιδήμαρχος, ο Βουλευτής και πρ. Υπουργός Γερ. Γιακουμάτος και η πρ. Υπουργός Μαρ. Ξενογιαννακοπούλου.
Στην τελετή παραβρέθηκαν  επίσης ο Πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου Γερ. Βλάχος, οι Αντιδήμαρχοι Π. Γκόνης, Ι. Σιδέρης, Ε. Πετσατώδη και Σπ. Παπαγεωργίου,  οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Σωτ. Παπαμιχαήλ Πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ, Κ. Κρητικίδης και Ι. Μυλωνάκης, ο πρ. Αντιδ. Γ. Γουργούλης, ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Γ. Καββαθάς, η Πρόεδρος του Συλλόγου Κατοίκων Κοντοπεύκου Β.  Κουτσογιάννη, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων ΑμεΑ Ελ. Μίζη-Βασιλειάδου, μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Πευκακίων κ.α.
 
Δημ/ση :  21/11/2016 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software