ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: 900 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ

| Νέα του Δήμου
agonas dromou 13 11 2016Με πολύ μεγάλη επιτυχία έγινε χθες Κυριακή 13/11/2016 ο Αγώνας Δρόμου Μικρών Παιδιών που διοργάνωσε   ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Αγίας Παρασκευής-ΠΑΟΔΑΠ  στο πλαίσιο του 34ου Κλασικού Μαραθωνίου της Αθήνας.
Στον αγώνα έλαβαν  μέρος  περί τα  900 παιδιά μέχρι 12 ετών χωρισμένα  σε δύο κατηγορίες:
- Αγωνιστικές κατηγορίες Αγοριών Γ΄ και Δ΄ τάξης, Κοριτσιών Γ΄ και Δ΄ τάξης, Αγοριών Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης και Κοριτσιών Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης, με αφετηρία στη Μεσογείων & Αγ. Ανδρέα και τερματισμό στη Μεσογείων &Χαλανδρίου.
-Μη Αγωνιστική για Αγόρια και Κορίτσια από 4 έως 8 ετών, με αφετηρία στο παλιό Δημαρχείο (έναντι ΕΡΤ) και τερματισμό στη  Μεσογείων &Χαλανδρίου. 
Σε όλα τα παιδιά που πήραν μέρος στον αγώνα απονεμήθηκαν αναμνηστικά μετάλλεια. Στους τρείς  νικητές  κάθε κατηγορίας εκτός από τα μετάλλεια απονεμήθηκαν  διπλώματα και  στους πρώτους και το βιβλίο του παλαίμαχου Δημοσιογράφου  και διακεκριμένου αθλητή και ανθρώπου του αθλητισμού Γιώργου Λιβέρη με τίτλο «Oι Ελληνες αθλητές στους Ολυμπιακούς Αγώνες» (αναφέρεται στους 1573 Έλληνες αθλητές και αθλήτριες  που έχουν πάρει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες από το 1896 ως το 2012)  από τον ίδιο το συγγραφέα. Οι απονομές των διπλωμάτων  έγιναν από το Δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Γερ. Βλάχο τους Αντιδημάρχους Ελ. Πετσατώδη και Ι. Σιδέρη τους Δημοτικούς Συμβούλους Β. Ζορμπά πρ. Δήμαρχο και Γιαν. Μυλωνάκη, τον Αντιπρόεδρο του ΠΑΟΔΑΠ Αρ. Σερκεδάκη και τα μέλη του ΔΣ του ΠΑΟΔΑΠ Π. Παναγάκο και Β. Κάκκο
Τη διοργάνωση συντόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ Σωτ. Παπαμιχαήλ.  
Τον αγώνα και τις απονομές παρακολούθησαν και καταχειροκρότησαν τα παιδιά εκπρόσωποι φορέων, γονείς, δάσκαλοι και πλήθος κόσμου.
 agonas dromou 13 11 2016 1
 
 
Δημ/ση :  14/11/2016

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software