Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

espa 2014 2020
  • Αρχική
  • Ενημέρωση
  • ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Δήμου
  • ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΕΠΙΣΚΕΨΗ Γ. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤ. ΒΕΡΝΑΡΔΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ

ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΕΠΙΣΚΕΨΗ Γ. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤ. ΒΕΡΝΑΡΔΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ

christoforos vernardakisΤον αναπληρωτή Yπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Χριστόφορο Βερναρδάκη επισκέφτηκε σήμερα Παρασκευή 23/9 ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος, μετά από σχετικό αίτημα του στο οποίο υπήρξε άμεση ανταπόκριση του Yπουργού, για το θέμα των εργαζομένων με βάση προσωρινούς πίνακες του ΑΣΕΠ.

Όπως είναι γνωστό στο Δήμο μας, όπως και σε άλλους Δήμους και φορείς του δημοσίου, είχαν προσληφθεί με βάση προσωρινούς πίνακες διαγωνισμών του ΑΣΕΠ εργαζόμενοι των οποίων οι συμβάσεις, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, αλλά και όπως προβλεπόταν και στις ίδιες, θα λύονταν με την πρόσληψη των επιτυχόντων των διαγωνισμών.

Ο Υπουργός συμφώνησε με τις ενέργειες της Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών και τη διαπιστωτική πράξη, για αυτοδίκαιη λύση σύμβασης που εμπίπτει στις προναφερόμενες, δηλώνοντας ρητά ότι μέσα στο επόμενο δίμηνο θα αναζητήσει, από κοινού με τον Υπουργό Εσωτερικων Παναγιώτη Κουρουμπλή, λύση γιά το εργασιακό πρόβλημα όλων των εργαζομένων που εμπίπτουν στην συγκακριμένη περίπτωση και σε όλους τους Δήμους. Ταυτόχρονα και σε συννενόηση με το Δήμαρχο ζήτησε συνάντηση με το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου, η οποία καθορίσθηκε για την Δευτέρα 26/9, ώστε να εξηγήσει τις απαιτούμενες ενέργειες διευθέτησης του θέματος.

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου κ.Γεωργαντάς, ο Αντιδήμαρχος Διοίκησης Κ.Χατζηανδρέου και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Στ.Κασαπίδης.

H Δημοτική αρχή δηλώνει κατηγορηματικά ότι θα υπερασπιστεί όλες τις προσλήψεις των επιτυχόντων των διαγωνισμών και δεν θα υποχωρήσει ούτε βήμα απο τον Νόμο, ενώ ταυτόχρονα θα διεκδικήσει εργασία για όσους πληρούν συγκεκριμένα κριτήρια, μέσα από Νομοθετική ρύθμιση. Παράλληλα καλεί όλους τους εργαζόμενους, δημόσιους λειτουργούς, του Δήμου μας σε χάραξη κοινής πορείας και εξυπηρέτηση των πολιτών της Αγίας Παρασκευής.


Δημ/ση : 23/9
/2016

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software