Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

espa 2014 2020
  • Αρχική
  • Ενημέρωση
  • ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Δήμου
  • ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΞΕΚΙΝAEI Η ΦΥΛΑΞΗ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΞΕΚΙΝAEI Η ΦΥΛΑΞΗ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ

paid haraΗ Δημοτική αρχή αποφασισμένη να προστατεύσει τις Παιδικές Χαρές της Αγίας Παρασκευής από βανδαλισμούς  ή ακόμα, όσο κι αν αυτό εκπλήσσει, και από δολιοφθορές, ώστε να διατηρηθούν όμορφες και ασφαλείς για τα παιδιά, υπέγραψε σήμερα 21/9 σύμβαση για τη φύλαξη τους με εξειδικευμένη εταιρεία που επιλέχτηκε με Δημόσιο Διαγωνισμό.
Ταυτόχρονα καλεί τους πολίτες να συμβάλουν ειδοποιώντας άμεσα το Δήμο μόλις εντοπίζουν οποιοδήποτε πρόβλημα στα  παιχνίδια και τον εξοπλισμό τους.  
Επισημαίνουμε ότι η διεξαγωγή του προαναφερόμενου  διαγωνισμού φύλαξης των Παιδικών χαρών καθυστέρησε σημαντικά λόγω της πολύμηνης  αποχής των μηχανικών για το ασφαλιστικό.
Yπενθυμίζουμε ότι  με συνεχή και συστηματική προσπάθεια έχουν αναπλαστεί και πιστοποιηθεί  12  Παιδικές Χαρές του Δήμου (Κεντρικής πλατείας, πλατείας Αϊ-Γιάννη, πλατείας Μελίνας Μερκούρη, πλατείας Δημοκρατίας, οδών  Αγ. Τριάδος και Ψαρών, πλατείας Τσακού , οδών Σολωμού και Λυκείου, Δασκαλικών επί των οδών Σολωμού και Δημητρακοπούλου, πλατείας  Αρκαδίου, Εθν. Μακαρίου και Αγ. Αναργύρων, οδών Ασημακοπούλου και Θεμιστοκλέους στον Αϊ-Γιάννη, οδού Τέλου Άγρα εντός της πλατείας) και σύντομα θα προχωρήσει η ανάπλαση και πιστοποίηση των υπολοίπων 3 μη πιστοποιημένων και εξ αυτού του λόγου κλειστών.   
 
Δημ/ση : 21/9/2016

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software