Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

espa 2014 2020
  • Αρχική
  • Ενημέρωση
  • ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Δήμου
  • ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΟΛΕΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΟΛΕΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

svapΤο Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής Γιάννη Σταθόπουλο επισκέφτηκαν σήμερα 7/9 εκ μέρους του Συνδέσμου για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων-ΣΒΑΠ, πρώην 21 ΟΤΑ, ο Πρόεδρος Γιώργος Κουράσης, πρ. Δήμαρχος Χαλανδρίου  και ο Γραμματέας Παύλος Καμάρας, πρ. Δήμαρχος Πεύκης. 
Η συνάντηση είχε ως αντικείμενο τη συνεργασία  Συνδέσμου και Δήμου Αγίας Παρασκευής για την εφαρμογή προγραμμάτων ποιοτικής αναβάθμισης του Δημοτικού οδοφωτισμού με παράλληλη εξοικονόμηση ενέργειας καθώς και τη διερεύνηση τρόπων χρηματοδότησης τους. Στο Δήμο μας έχει σχεδόν ολοκληρωθεί η καταγραφή του δικτύου Δημοτικού ηλεκτροφωτισμού, η οποία αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για το σχεδιασμό και την εφαρμογή του ποιοτικού και ενεργειακού εκσυγχρονισμού του.
Στη συνάντηση μετείχαν, εκτός των ανωτέρω, οι Αντιδήμαρχοι Τεχνικών Υπηρεσιών και Περιβάλλοντος  του Δήμου Αγίας Παρασκευής κ. Ελ. Πετσατώδη και Ι. Σιδέρης, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Στεφ. Κασαπίδης  και οι Συνεργάτες του Συνδέσμου Γ. Γιάνναρος και Λ. Ψυχόπαιδας.
 
Δημ/ση : 7/9/2016

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software