ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ

kf
Η Δημοτική Επιτροπή Παιδείας (ΔΕΠ) του Δήμου της Αγίας Παρασκευής ανακοινώνει την πρόθεσή για συνέχιση της λειτουργίας του Κοινωνικού Φροντιστηρίου για τη νέα, τρίτη εν  συνεχεία, σχολική χρονιά 2016-2017 και καλεί τους καθηγητές της Μέσης εκπαίδευσης σε εθελοντική συμμετοχή.
 Επειδή αντιλαμβανόμαστε την ασφυκτική οικονομική κατάσταση που βιώνει μέρος των συμπολιτών μας και παράλληλα επειδή νοιαζόμαστε για την ισότιμη δυνατότητα πρόσβασης όλων των μαθητών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, ζητάμε από τους Εκπαιδευτικούς να αφιερώσουν κάποιες μεσημεριανές ή απογευματινές ώρες εξυπηρετώντας έτσι το δικαίωμα στην επιλογή εκείνων των μαθητών που, ενώ θέλουν, δεν μπορούν να αποκτήσουν ορισμένα επιπλέον εφόδια.
Για το σκοπό αυτό ζητάμε άμεσα τη σύμπραξή σας και παρακα¬λούμε να δηλώσετε με μέιλ στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, μαθήματα που μπορείτε να καλύψετε, όπως και ώρες διαθεσιμότητας.
Το ωράριο λειτουργίας του Κοινωνικού Φροντιστηρίου προβλέπεται να είναι 15:00-20:00 και θα οριστικοποιηθεί μετά το πέρας των αιτήσεων.
 
                   Πάνος Γκόνης                                                 Γιάννης Σταθόπουλος
            Αντιδήμαρχος Παιδείας                                    Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής

Δημ/ση :30/8/2016

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software