Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

espa 2014 2020
  • Αρχική
  • Ενημέρωση
  • ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Δήμου
  • ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΡΤ

ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΡΤ

Sinent t summertimeΟ Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής  Γιάννης Σταθόπουλος απέστειλε στον Πρόεδρο της ΕΡΤ Διονύση Τσακνή  την ακόλουθη επιστολή:
 
Αγαπητέ Πρόεδρε, 
 
Ευχαριστώ πολύ για την εγκάρδια επιστολή σου, μετά το τέλος του πολιτιστικού και κοινωνικού ταυτόχρονα γεγονότος του καλοκαιριού για την πόλη μας και ολόκληρη την Αττική «Μουσικό Φεστιβάλ SummERTime – Καλοκαίρι στην Αγία Παρασκευή».
Εργασθήκατε και θέλω να σε συγχαρώ γι’ αυτό, με όλα τα στελέχη της ΕΡΤ και το Διευθύνοντα Σύμβουλο, σκληρά, είχατε καθημερινή παρουσία στο Φεστιβάλ και αποδείξαμε από κοινού ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε νέους θεσμούς και πολιτιστικά δρώμενα αντάξια της ιστορίας και των δυνατοτήτων και της ΕΡΤ και του Δήμου μας.
Χαίρομαι πάρα πολύ για το στόχο που και οι δύο θεσμικοί φορείς έχουμε, ώστε να καθιερωθεί  το Φεστιβάλ και να επαναληφθεί του χρόνου και κάθε χρόνο.
Θέλω να θεωρείς ότι οι πολίτες και εγώ προσωπικά, που στηρίξαμε την ΕΡΤ στους δύσκολους καιρούς, θα είμαστε αξιόπιστοι συνομιλητές και συνδιοργανωτές και άλλων δράσεων όπως ήδη έχουμε πράξει. Να είστε όλοι και όλες καλά.    
 
Με ειλικρινή εκτίμηση,
 
ΙΩΑΝΝΗΣ Ε. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής
 
Δημ/ση : 28/7/2016 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software