Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

espa 2014 2020
  • Αρχική
  • Ενημέρωση
  • ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Δήμου
  • ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: «SummERTime – Καλοκαίρι στην Αγία Παρασκευή» ΦΙΝΑΛΕ ΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΛΑΪΚΟ ΓΛΕΝΤΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: «SummERTime – Καλοκαίρι στην Αγία Παρασκευή» ΦΙΝΑΛΕ ΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΛΑΪΚΟ ΓΛΕΝΤΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

summertime telos3Μ’ ένα μεγάλο παραδοσιακό λαϊκό γλέντι με τη συμμετοχή όλων των  Χορευτικών Συλλόγων της Αγίας Παρασκευής και στο οποίο πήραν μέρος
ο Μανώλης Παπαδομαρκετάκης με το συγκρότημά, η Βασιλική Καρακώστα με την ξεχωριστή φωνή και την εκρηκτική σκηνική παρουσία, ο Ξενοφών Τζανίνης με την ορχήστρα του, την Ελευθερία Βλάσση και την Γεωργία Λαδά στο τραγούδι και η Ορχήστρα των «Χοροταξιδευτών», έπεσε, χθες Πέμπτη 21/7,  η αυλαία του 1ου  «SummERTime – Καλοκαίρι στην Αγία Παρασκευή».   
Τους πάρα πολλούς κατοίκους της πόλης μας, αλλά και από όλη την Αθήνα, που  πλημμύρησαν τον κήπο του Ραδιομεγάρου και γιόρτασαν με παραδοσιακά ρεμπέτικα, λαϊκά τραγούδια  και χορούς την ολοκλήρωση του μεγάλου μουσικού γεγονότος του καλοκαιριού που διοργάνωσαν ο Δήμος Αγίας Παρασκευής και η ΕΡΤ και καταξιώθηκε ως θεσμός από το ξεκίνημα του, καλωσόρισε ο  Δήμαρχος της Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος. Ο Δήμαρχος  αναφέρθηκε στην πολύ μεγάλη ανταπόκριση  του κόσμου στο  «SummERTime – Καλοκαίρι στην Αγία Παρασκευή»,  ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλαν στην υλοποίηση με επιτυχία της δράσης και ανανέωσε το ραντεβού για το καλοκαίρι του 2017.
Στον κήπο του Ραδιομεγάρου είδαμε, μεταξύ πολλών, τον Πρόεδρο του Δημ. Συμβουλίου Γερ. Βλάχο, τους Αντιδημάρχους Ελισ. Πετσατώδη και  Κ. Χατζηανδρέου, καθώς και τους Δημ. Σύμβουλους Σωτ. Παπαμιχαήλ πρόεδρο του ΠΑΟΔΑΠ, Μαργ. Δημητρίου-Καβρουδάκη πρόεδρο των ΠΑΙΣΔΑΠ, Στελ. Ψύλλα και Ι. Λογοθέτη.
 summertime tls
Δημ/ση : 22/7/2016 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software