Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

espa 2014 2020
  • Αρχική
  • Ενημέρωση
  • ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Δήμου
  • ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ : ΌΡΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΦ. ΗΛΙΑ

ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ : ΌΡΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΦ. ΗΛΙΑ

profitis ilias panΤο πανηγύρι το οποίο πραγματοποιείται κάθε χρόνο στον Προφήτη Ηλία στις 19 & 20 Ιουλίου, παραμονή και ανήμερα της εορτής, στους δρόμους γύρω από την εκκλησία του Προφήτη Ηλία στην περιοχή Τσακός Αγίας Παρασκευής, έχει μια πολύχρονη ιστορία.
 
Προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής είναι από φέτος να τεθούν συγκεκριμένοι όροι διοργάνωσης, προκειμένου η όχληση των περιοίκων να είναι η μικρότερη δυνατή. Κρίσιμος επίσης παράγοντας είναι η ασφάλεια στη προσέλευση των προσκυνητών, όπως και η καλύτερη κατά το δυνατόν διευκόλυνση της κίνησης των οχημάτων στους παρακείμενους δρόμους.
 
Σύμφωνα με τα ανωτέρω, αποφασίζεται η τοποθέτηση των πάγκων των μικροπωλητών που θα πάρουν μέρος στο πανηγύρι να τοποθετηθούν κατά μήκος της οδού Ρούμελης από τη συμβολή της με την οδό Προφ. Ηλία εκτός από τις εισόδους στο Ναό.
 
Ενημερώνουμε ότι δεν θα επιτραπεί κατάληψη οδοστρώματος από πάγκους μικροπωλητών σε κανένα άλλο σημείο εκτός των προαναφερόμενων, με την επισήμανση ότι η οδός Ναυπακτίας δεν θα καταληφθεί σε κανένα σημείο ώστε να εξυπηρετείται η κίνηση των οχημάτων. Τα ανωτέρω θα επιτηρούνται από την Τροχαία & το Αστυνομικό Τμήμα Αγίας Παρασκευής καθώς και από Δημοτικούς υπαλλήλους.
 
 
Ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών                           Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής 
 
 
      Παπαγεωργίου Σπυρίδων                             Ιωάννης Ε. Σταθόπουλος
 
Δημ/ση : 18/7/2016 
 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software