ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: «SummERTime – Καλοκαίρι στην Αγία Παρασκευή» ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΕΡΜΗΝΕΥΤΡΙΕΣ

summertime papΜε μια σπουδαία μουσική συνάντηση τριών μοναδικών ερμηνευτριών του λαϊκού τραγουδιού συνεχίστηκαν χθες Πέμπτη βράδυ, στον κήπο της ΕΡΤ, οι μαγικές βραδιές της  πολιτιστικής-μουσικής δράσης «SummERTime – Καλοκαίρι στην Αγία Παρασκευή» την οποία  διοργανώνουν από κοινού ο Δήμος Αγίας Παρασκευής και η ΕΡΤ, με ελεύθερη είσοδο. 
Η ανεπανάληπτη Πίτσα Παπαδοπούλου, με τις μεγάλες συνεργασίες και τα μεγάλα τραγούδια που αγαπήσαμε, τραγουδήσαμε και τραγουδάμε, η πηγαία και με έντονη προσωπικότητα ερμηνεύτρια Λένα Αλκαίου και η νεότερη της παρέας Ζωή Παπαδοπούλου με νεύρο και φλόγα πρόσφεραν στον πολύ κόσμο που έδωσε το παρόν στον κήπο του Ραδιομέγαρου  ένα αυθεντικό πρόγραμμα  αληθινής διασκέδασης και ψυχαγωγίας. 
 
summertime pp la zp
Το «SummERTime – Καλοκαίρι στην Αγία Παρασκευή» συνεχίζεται απόψε στις 20:30 με τους Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Allen’s Hand, Group PάrΩdy και Γιώργο Σταυρακάκη.
Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, εν μέσω των καλοκαιρινών συναυλιών του, έρχεται σ’ ένα ταξίδι-αστραπή,  για να εμφανιστεί στο «SummERTime – Καλοκαίρι στην Αγία Παρασκευή» και φέρνει μαζί του κάποια από τα τραγούδια του που αγαπάμε, για να τα τραγουδήσουμε παρέα στον κήπο της ΕΡΤ.
Οι Allen’s Hand είναι μια παρέα τεσσάρων νέων μουσικών, οι οποίοι παίζουν εδώ και οκτώ χρόνια alternative rock με κάποια στοιχεία progressive. Τους Allen’s Hand, απαρτίζουν οι: Στάθης Σταθόπουλος (φωνή), Σωτήρης Παπαθανασόπουλος (κιθάρα), Παναγιώτης Ζωντός (μπάσο), Αντώνης Βλάσσης (ντραμς).
Οι Group PάrΩdy είναι μια παρέα έξι νέων μουσικών, που προτείνουν ένα μείγμα έντεχνου, ροκ και παραδοσιακού ήχου και θα παρουσιάσουν  δικά τους τραγούδια, επιλεγμένες διασκευές τραγουδιών γνωστών και αγαπημένων καλλιτεχνών, καθώς και περάσματα από την παράδοση. Τους Group PάrΩdy, απαρτίζουν οι: Παναγιώτης Σκουλάς (λαούτο, φωνή), Αντώνης Αυγουλλάς (ηλεκτρική κιθάρα), Γιάννης Κονταράτος (βιολί), Γιάννης Σιφναίος (ακουστική κιθάρα), Αντώνης Τσάτσης (ντραμς), Σταύρος Ράπτης (κοντραμπάσο).
Ο τραγουδοποιός-ερμηνευτής Γιώργος Σταυρακάκης, με τη
μουσική παράσταση που έχει τίτλο «Παιχνίδια ρεαλισμού και ασπρόμαυρης αθωότητας», έρχεται να μας ταξιδέψει σ’ ένα ονειρικό μουσικό τοπίο. Σ’ αυτή τη μοναδική βραδιά για την ΕΡΤ παρουσιάζει τραγούδια από τη δισκογραφία του, συνοδευόμενος από τους μουσικούς Γιάννη Παπαστεργίου (βιολί, μαντολίνο), Σταύρο Σταυρακάκη (κιθάρα, τραγούδι), Γιώργο Κοκκινάρη (ακουστικό μπάσο) και Δημήτρη Κούστα (ακορντεόν).
 summertime maxairitsas
Δημ/ση :  5/7/2016 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software