ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: «SummERTime – Καλοκαίρι στην Αγία Παρασκευή» ΜΑΓΕΨΑΝ ΚΑΙ ΞΕΣΗΚΩΣΑΝ ΜΟΡΦΩ ΤΣΑΪΡΕΛΗ & ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΣΗΣ

| Νέα του Δήμου
summertime mp ts1Με τη Μόρφω Τσαϊρέλη και το Δημήτρη Μπάση συνεχίστηκαν χθες Πέμπτη βράδυ, στον κήπο της ΕΡΤ, οι μαγικές βραδιές της  πολιτιστικής-μουσικής δράσης «SummERTime – Καλοκαίρι στην Αγία Παρασκευή» την οποία  διοργανώνουν από κοινού ο Δήμος Αγίας Παρασκευής και η ΕΡΤ, με ελεύθερη είσοδο.
 Ο κόσμος που για μια ακόμη βραδιά πλημμύρησε τον κήπο του Ραδιομέγαρου απόλαυσε υπέροχες και ξεχωριστές ερμηνείες αγαπημένων τραγουδιών γνωστών συνθετών από  δύο σπουδαίους καλλιτέχνες, σ’ ένα πρόγραμμα που πρόσφερε  ψυχαγωγία, ενθουσιασμό και κέφι.
summertime mp ts3
summertime mp ts2
Το «SummERTime – Καλοκαίρι στην Αγία Παρασκευή» συνεχίζεται
- σήμερα  Παρασκευή 1 Ιουλίου, στις 20:30,  με το Φίλιππο Πλακιά, σε αγαπημένα τραγούδια από τον χώρο του έντεχνου και λαϊκού τραγουδιού καθώς και δικά του και τους Encardia που τραγουδούν γι’ αυτούς που ταξιδεύουν και 
-αύριο Σάββατο 2 Ιουλίου την ίδια ώρα με το  Μπάμπη Στόκα και το Χρήστο Θηβαίο σε ένα ξεχωριστό καλλιτεχνικό πρόγραμμα.
 
Δημ/ση :  1/7/2016 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software