ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: «SummERTime – Καλοκαίρι στην Αγία Παρασκευή» ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΝΔΑΙΣΙΑ ΜΕ ΣΤΑΜΑΤΗ ΚΡΑΟΥΝΑΚΗ

summertime kr 1Με μια μουσική πανδαισία με τον Σταμάτη Κραουνάκη άνοιξε χθες Δευτέρα το βράδυ η αυλαία των 21 συναυλιών που περιλαμβάνει η πολιτιστική-μουσική δράση «SummERTime – Καλοκαίρι στην Αγία Παρασκευή» την οποία  διοργανώνουν από κοινού ο Δήμος Αγίας Παρασκευής και η ΕΡΤ,
από την Δευτέρα 27 Ιουνίου έως και την Δευτέρα 18 Ιουλίου, κάθε βράδυ 20:30 με 23:00, στον κήπο της ΕΡΤ, με ελεύθερη είσοδο.
summertime kr 5
Τους πάρα πολλούς  τυχερούς που πλημμύρησαν τον κήπο του Ραδιομεγάρου και απόλαυσαν την υπέροχη μουσική παράσταση και τη μοναδική ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο μεγάλος καλλιτέχνης, καλωσόρισε ο  Δήμαρχος της Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος ο οποίος στο σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στο στόχο της καθιέρωσης του «SummERTime – Καλοκαίρι στην Αγία Παρασκευή» ως ετήσιου πολιτιστικού θεσμού και ευχαρίστησε όλους όσοι συμβάλουν σε αυτόν.
summertime kr 4
Στον κήπο του Ραδιομεγάρου είδαμε, μεταξύ πολλών, τον Πρόεδρο του Δημ. Συμβουλίου Γερ. Βλάχο, τον πρ. Δήμαρχο Βασ. Γιαννακόπουλο, τους Αντιδημάρχους Ελισ. Πετσατώδη, Ι. Σιδέρη, Σπ. Παπαγεωργίου και  Κ. Χατζηανδρέου, τους Δημ. Σύμβουλους Σωτ. Παπαμιχαήλ πρόεδρο του ΠΑΟΔΑΠ, Μαργ. Δημητρίου-Καβρουδάκη πρόεδρο των ΠΑΙΣΔΑΠ, Τερψ. Γκιόκα πρόεδρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, Δημ.  Κονταξή και Αθ. Παπασταθάκη, κ.α.
summertime kr 3
Σήμερα Τρίτη 28 Ιουνίου, στις 20:30, τη μουσική σκυτάλη παραλαμβάνει η Oρχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ που υποδέχεται τον πιανίστα και συνθέτη Σταύρο Λάντσια, παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα που γεννά εικόνες και συναισθήματα.

Δημ/ση :  28/6/2016