Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

espa 2014 2020
  • Αρχική
  • Ενημέρωση
  • ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Δήμου
  • ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: «SummERTime – Καλοκαίρι στην Αγία Παρασκευή» ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΝΔΑΙΣΙΑ ΜΕ ΣΤΑΜΑΤΗ ΚΡΑΟΥΝΑΚΗ

ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: «SummERTime – Καλοκαίρι στην Αγία Παρασκευή» ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΝΔΑΙΣΙΑ ΜΕ ΣΤΑΜΑΤΗ ΚΡΑΟΥΝΑΚΗ

summertime kr 1Με μια μουσική πανδαισία με τον Σταμάτη Κραουνάκη άνοιξε χθες Δευτέρα το βράδυ η αυλαία των 21 συναυλιών που περιλαμβάνει η πολιτιστική-μουσική δράση «SummERTime – Καλοκαίρι στην Αγία Παρασκευή» την οποία  διοργανώνουν από κοινού ο Δήμος Αγίας Παρασκευής και η ΕΡΤ,
από την Δευτέρα 27 Ιουνίου έως και την Δευτέρα 18 Ιουλίου, κάθε βράδυ 20:30 με 23:00, στον κήπο της ΕΡΤ, με ελεύθερη είσοδο. 
summertime kr 5
Τους πάρα πολλούς  τυχερούς που πλημμύρησαν τον κήπο του Ραδιομεγάρου και απόλαυσαν την υπέροχη μουσική παράσταση και τη μοναδική ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο μεγάλος καλλιτέχνης, καλωσόρισε ο  Δήμαρχος της Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος ο οποίος στο σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στο στόχο της καθιέρωσης του «SummERTime – Καλοκαίρι στην Αγία Παρασκευή» ως ετήσιου πολιτιστικού θεσμού και ευχαρίστησε όλους όσοι συμβάλουν σε αυτόν.
summertime kr 4
Στον κήπο του Ραδιομεγάρου είδαμε, μεταξύ πολλών, τον Πρόεδρο του Δημ. Συμβουλίου Γερ. Βλάχο, τον πρ. Δήμαρχο Βασ. Γιαννακόπουλο, τους Αντιδημάρχους Ελισ. Πετσατώδη, Ι. Σιδέρη, Σπ. Παπαγεωργίου και  Κ. Χατζηανδρέου, τους Δημ. Σύμβουλους Σωτ. Παπαμιχαήλ πρόεδρο του ΠΑΟΔΑΠ, Μαργ. Δημητρίου-Καβρουδάκη πρόεδρο των ΠΑΙΣΔΑΠ, Τερψ. Γκιόκα πρόεδρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, Δημ.  Κονταξή και Αθ. Παπασταθάκη, κ.α.
summertime kr 3
Σήμερα Τρίτη 28 Ιουνίου, στις 20:30, τη μουσική σκυτάλη παραλαμβάνει η Oρχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ που υποδέχεται τον πιανίστα και συνθέτη Σταύρο Λάντσια, παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα που γεννά εικόνες και συναισθήματα.
 
Δημ/ση :  28/6/2016 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software