ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΥΠΕΡΟΧΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ

amea ntenekadoupoliΤη θεατρική παράσταση «ΝΤΕΝΕΚΕΔΟΥΠΟΛΗ» της Ευγενίας Φακίνου, σε διασκευή-σκηνοθεσία  Μαρίας Καλογεροπούλου παρουσίασαν με μεγάλη επιτυχία, την Πέμπτη 23 Ιουνίου, στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Λυκείου, τα μέλη του Μουσικοκινητικού Εργαστηρίου για ΑμεΑ του Δήμου Αγίας Παρασκευής.
Την παράσταση παρακολούθησαν, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γερ. Βλάχος, η πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Δημ. Σύμβουλος Μαργ. Δημητρίου-Καβρουδάκη, οι πρ. Αντιδήμαρχοι Μιχ. Γαβράς, Μ. Μουχτούρη και Κ. Μοσχονά, η πρόεδρος των Εθελοντριών της Παιγνιοθήκης Λ. Χατζηνικολάου, η πρόεδρος του Συλλόγου των Γονέων και Φίλων ΑμεΑ «Το Χελιδόνι»  Ε. Βασιλειάδη, μέλη  από την ημιαυτόνομη διαβίωση  «Το Πέταγμα», εργαζόμενοι της Κοινωνικής υπηρεσίας, και πολλοί γονείς.
Χορηγοί της παράστασης ήταν οι Εθελόντριες της  Παιγνιοθήκης Αγίας Παρασκευής.

Δημ/ση :  24/6/2016