ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΠΗ

kapi1 14 6Μια πολύ όμορφη καλοκαιρινή γιορτή, όπου οι Ομάδες Χορού, Χορωδίας,  Ζωγραφικής και  Κατασκευών – Κοσμήματος του ΚΑΠΗ Αγίας Παρασκευής παρουσιάσουν το έργο τους  και γιόρτασαν  την αρχή του καλοκαιριού έγινε την Τρίτη 14 Ιουνίου, στον κήπο  του Α’ τμήματος ΚΑΠΗ στην οδό Γούναρη.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου & Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Κοινωνικής Πολιτικής  Γερ. Βλάχος, ο  Δημ. Σύμβουλος Σωτ. Ησαΐας, οι πρ. Αντιδήμαρχοι Κ. Μοσχονά και  Ε. Παπαδοπούλου, η πρόεδρος των μελών Φ. Λάντα με όλη την Επιτροπή, η Δ/τρια Αντ. Γκίνη και στελέχη της Κοινωνική Υπηρεσίας, κ.α.
 kapi 14 6
Δημ/ση : 17/6/2016