ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

| Νέα του Δήμου
apol perifΣτην προβολή της 40/λεπτης ταινίας με την οποία η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, ο Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Καραμέρος και οι δέκα Περιφερειακοί Σύμβουλοι του Βόρειου Τομέα παρουσίασαν τον απολογισμό των 2  χρόνων από τις εκλογές του 2014,
την Τετάρτη 25/5, στον κατάμεστο από κόσμο κινηματογράφο «Αβάνα» στο Χαλάνδρι, παρουσία Υπουργών, Βουλευτών, Δημάρχων και εκπροσώπων φορέων, συμμετείχε ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής. 
Ο Γιάννης Σταθόπουλος στους χαιρετισμούς που ακολούθησαν την προβολή, αφού ευχαρίστησε για την πρόσκληση, μίλησε για τη μέχρι σήμερα συνεργασία του Δήμου με την Περιφέρεια λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η Περιφέρεια και πιο συγκεκριμένα ο Βόρειος Τομέας, που εδρεύει στην Αγία Παρασκευή (και δεν θα επιτρέψουμε να φύγει) είναι μια ανοιχτή πόρτα για όλους μας και, με τα όποια προβλήματα υπάρχουν λόγω των διαδικασιών, έχουμε ήδη καλά αποτελέσματα». «Μαζί Περιφέρεια και Δήμος σχεδιάσαμε πολλά από τα οποία υλοποιήθηκαν ήδη κάποια και μένουν να υλοποιηθούν περισσότερα» είπε και συνέχισε τονίζοντας ότι «επιβάλλεται να αξιοποιήσουμε τη ευκαιρία που μας έδωσαν οι κάτοικοι των περιοχών μας, απαγορεύεται να τους απογοητεύσουμε», για να καταλήξει «θα υπηρετήσουμε τον τόπο και τους Δήμους μας με τόλμη, εργατικότητα και όραμα».
 
Δημ/ση : 27/5/2016

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software