ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ Η 10η ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΙΒΟΥ ΓΙΑ ΑμεΑ

| Νέα του Δήμου
amea 10 im stivouΜε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 19-5-16 η 10η ημερίδα στίβου  για ΑΜΕΑ, που διοργάνωσε το Μουσικοκινητικό Εργαστήρι για ΑμεΑ του Δήμου Αγίας Παρασκευής, στην Ελληνογαλλική Σχολή «Ευγένειος Ντελακρουά».
Στην ημερίδα συμμετείχαν 7 κέντρα ΑΜΕΑ από πολλές περιοχές της Αττικής και στα αγωνίσματα πήραν μέρος πολλοί αθλούμενοι και αθλούμενες όλων των ηλικιών, την παρακολούθησαν δε δύο τμήματα της 6ης τάξης του 8ου Δημοτικού Αγίας Παρασκευής.
Την έναρξη της ημερίδας έκανε ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος, που καλωσόρισε όλους τους συμμετέχοντες, ευχαρίστησε όσους βοήθησαν στη διοργάνωση της και ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλους. Στη συνέχεια έκαναν  χαιρετισμό η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος για τα ΑμεΑ Ζ. Φωτεινού, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γερ. Βλάχος, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου-ΠΑΟΔΑΠ Σωτ. Παπαμιχαήλ, η πρόεδρος του συλλόγου Συλλόγου Γονέων ΑμεΑ «Το χελιδόνι» Ε. Βασιλειάδη και η πρόεδρος της Παιγνιοθήκης Αγίας Παρασκευής Λ. Χατζηνικολάου.
Παραβρέθηκαν η Δημ. Σύμβουλος Ε. Καψοκεφάλου, ο Διευθυντής του Γυμνασίου της  Ελληνογαλλικής Κ.  Μπουμπούκης, εκπρόσωποι φορέων, κα.
 amea 10 im stivou 1
Δημ/ση : 19/5/2016
 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software