ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΧΟΡΟΥ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

pmh

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή κόσμου και χορευτών πραγματοποιήθηκε η εξαιρετική εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Χορού που διοργάνωσαν χθες Κυριακή 15 Μαΐου 2016, στο θέατρο της Κεντρικής Πλατείας ο Δήμος Αγίας Παρασκευής και ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου-ΠΑΟΔΑΠ στην Κεντρική Πλατεία.

Εκατοντάδες άνθρωποι όλων των ηλικιών γέμισαν ασφυκτικά το θέατρο και τους γύρω χώρους και απόλαυσαν  εντυπωσιακές χορογραφίες κλασικών, Λατινοαμερικάνικων, Ευρωπαϊκών και Ελληνικών παραδοσιακών χορών, από χορευτικές ομάδες Πολιτιστικών Συλλόγων, σχολών που δραστηριοποιούνται στην πόλη μας, του ΚΑΠΗ καθώς και από τα χορευτικά τμήματα του ΠΑΟΔΑΠ.

Στην εκδήλωση έκαναν χαιρετισμό ο Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος, ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ Σωτήρης Παπαμιχαήλ και το μέλος του Διοικητικού Συμβούλιου του ΠΑΟΔΑΠ Παναγ. Παναγάκος, οι οποίοι, επίσης, απένειμαν τα αναμνηστικά έντυπα συμμετοχής.  Παραβρέθηκαν επίσης, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου Γερ. Βλάχος, ο πρ. Δήμαρχος Βασ. Γιαννακόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι Παν. Γκόνης και  Ελισ. Πετσατώδη, οι Δημ. Σύμβουλοι Στελ. Ψύλλα, Εφ. Καψοκεφάλου, Σωτ.  Ησαίας, Αλ. Μουστόγιαννης και Ι. Λογοθέτης,  τα μέλη του ΔΣ του ΠΑΟΔΑΠ Δ. Γυφτέας, Κ. Καλλιγέρης, Δ. Καφατάκης και Β. Κάκκος, κ.α.

pmh 1

Δημ/ση : 16/5/2016