Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

espa 2014 2020
  • Αρχική
  • Ενημέρωση
  • ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Δήμου
  • ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΕΩΣ 31 ΜΑΪΟΥ 2016

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΕΩΣ 31 ΜΑΪΟΥ 2016

anakyklosiΑγαπητοί μαθητές και μαθήτριες,
Ο ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ, σε συνεργασία με το Εθνικό Συλλογικό Σύστημα ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ, διοργανώνει ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ υπό την αιγίδα του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου.
ΕΩΣ ΤΙΣ 31 ΜΑΪΟΥ, οι μαθητές και μαθήτριες των σχολείων του Δήμου Αγίας Παρασκευής μπορούν να επιστρέφουν για ανακύκλωση μεταλλικές, πλαστικές και γυάλινες συσκευασίες στο Ολοκληρωμένο Κέντρο Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης που λειτουργεί στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ, όπου και θα εκτυπώνεται αυτόματα το κουπόνι συμμετοχής.
Τα σχολικά τμήματα που θα επιστρέψουν τις περισσότερες συσκευασίες θα κερδίσουν τα μεγάλα ΔΩΡΑ: Ένα tablet για κάθε μαθητή/μαθήτρια του Σχολικού τμήματος με τη μεγαλύτερη συμμετοχή, ένα MP4 music player για κάθε μαθητή/μαθήτρια του Σχολικού τμήματος με τη δεύτερη μεγαλύτερη συμμετοχή και ένα MP3 music player για κάθε μαθητή/μαθήτρια του Σχολικού τμήματος με την τρίτη μεγαλύτερη συμμετοχή. Επιπλέον, το 1ο Σχολικό τμήμα πανελλαδικά θα κερδίσει ένα ταξίδι πέντε ημερών στη Ρόδο (διαμονή σε ξενοδοχείο 5 αστέρων, πλήρη διατροφή, ξενάγηση και περιβαλλοντική δράση). Στην περίπτωση που το Σχολικό τμήμα είναι Νηπιαγωγείου ή Δημοτικού, τότε θα κερδίσει και ένα ποδήλατο για κάθε μαθητή/μαθήτρια, επίσκεψη στο Μουσείο Ακρόπολης με αναμνηστικό δώρο και συμμετοχή σε περιβαλλοντική δράση.
Σας περιμένουμε στo Ολοκληρωμένο Κέντρο Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης στην Κεντρική Πλατεία του Δήμου μας για να ανακυκλώσουμε όλοι μαζί, γιατί το περιβάλλον είναι υπόθεση όλων μας.
 
 
O Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος                                    O Αντιδήμαρχος Παιδείας
 
      Ιωάννης Σιδέρης                                                      Πάνος Γκόνης
 
 
                                            O Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής
 
                                                 Ιωάννης Σταθόπουλος
 
Δημ/ση : 22/4/2016

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software