ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ 1η ΠΟΔΗΛΑΤΟΒΟΛΤΑ

podilatovolta metaΜε πολύ μεγάλη συμμετοχή μικρών και μεγάλων έλαβε χώρα την Κυριακή 17 Απριλίου  η 1η ΠΟΔΗΛΑΤΟΒΟΛΤΑ στον δίκτυο Ποδηλατόδρομων της Βιοκλιματικής Ανάπλασης Κοντοπεύκου που οργάνωσε  ο  Δήμος Αγίας Παρασκευής.
Ανάμεσα στους ποδηλάτες ήταν ο Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Ι. Λογοθέτης, από τον ΠΑΟΔΑΠ ο Παν. Παναγάκος,  η πρόεδρος του Συλλόγου Κατοίκων Κοντοπεύκου Β. Κουτσογιάννη κ.α.  Στο τέλος της βόλτας αρκετοί ποδηλάτες συζήτησαν την ανάγκη συνέχισης τέτοιων δράσεων με δημιουργία συλλόγου. Όποιος επιθυμεί συμμετοχή σε αυτή την προσπάθεια το τηλέφωνο του συντονιστή κ. Στέλιου Λάριζα είναι 6936429100.
Σημαντική υπήρξε στην ποδηλατοβόλτα η συμβολή των γονιών που  επόπτευσαν τις διασταυρώσεις όπως και  η προσφορά αναψυκτικών και νερού από το Koralli Billiard CLUB CAFE.

Δημ/ση : 18/4/2016