ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ «ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ – ΔΡΟΜΟΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ»

| Νέα του Δήμου
palaistini ekdilosiΕλληνο-Παλαιστινιακή πολιτιστική εκδήλωση «Παλαιστίνη Ελλάδα – Δρόμοι παράλληλοι» για τον εορτασμό της Ημέρας της Παλαιστινιακής Γης και του Παλαιστινίου Αιχμαλώτου και σκοπό την ανάδειξη των κοινών στοιχείων των πολιτισμών της Ελλάδας και της Παλαιστίνης
όπως και των δεσμών φιλίας των δύο λαών πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13 Απριλίου 2016 στο Θέατρο Δαϊς στον Παράδεισο Αμαρουσίου. 
Στην εκδήλωση,  που μίλησε ο Πρέσβης του Κράτους της Παλαιστίνης, κ. Marwan Emile Toubassi, απηύθυνε χαιρετισμό ο Α΄ Αντιπρόεδρος του Ελληνικού κοινοβουλίου, κ. Τάσος Κουράκης και  παρουσιάστηκαν μουσικά θέματα από την Παλαιστίνη και την Ελλάδα καθώς και χοροί των Ελλήνων της  Καππαδοκίας, του Πόντου, της Κρήτης και της Παλαιστίνης παραβρέθηκε μεταξύ άλλων, μετά από πρόσκληση του Πρέσβη, ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος.
 
Ημ/νια Δημ/σης : 15/4/2016

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software