ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ «ΑΧΑΙΟΙ» ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ

| Νέα του Δήμου
6 4 16 3Το Δήμαρχο της Αγίας Παρασκευής  Γιάννη Σταθόπουλο επισκέφτηκαν, μετά από σχετική πρόσκληση,  την Πέμπτη 7 Απριλίου, οι δύο πρωταθλητές τοξοβολίας Ανατολή-Μάρθα Γκορίλα και Βασίλης Καλογιάννης, μέλη του συλλόγου τοξοβολίας ΑΧΑΙΟΙ, που έχει έδρα την Αγία Παρασκευή.
Η Ανατολή-Μάρθα Γκορίλα, βασικό μέλος της εθνικής ομάδας τοξοβολίας τα τελευταία χρόνια, που διέπρεψε στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα το 2015 (2η θέση στο ομαδικό γυναικών), είναι πάντα στο βάθρο των Πανελλήνιων πρωταθλημάτων τα τελευταία χρόνια και έχει συμμετάσχει σε πλήθος σημαντικών πρωταθλημάτων στο εξωτερικό, κατέλαβε πρόσφατα την 1η θέση στο Πανελλήνιο  πρωτάθλημα κλειστού χώρου 2016 .
Ο Βασίλης Καλογιάννης, μέλος της εθνικής ομάδας τοξοβολίας και αυτός πρωταγωνιστεί σε όλα τα Πανελλήνια πρωταθλήματα τα τελευταία χρόνια και πρόσφατα κατέλαβε την δεύτερη θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού χώρου  2016.
Και οι δύο αθλητές,  βραβεύθηκαν -για άλλη μια χρονιά- από την Ομοσπονδία Τοξοβολίας, ανάμεσα στους καλύτερους αθλητές τοξοβολίας για το 2015.
Ο Δήμαρχος συνεχάρη τους αθλητές για τις συνεχείς επιτυχίες τους και ενημερώθηκε τόσο για τα αθλητικές όσο και για τα προσωπικούς τους στόχους.

Δημ/σης : 8/4/2016