ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΗΣ ΠΕΖΟΓΕΦΥΡΑΣ «ΓΕΛΑΔΑΚΗ» ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟ

| Νέα του Δήμου

pezogefyra geladakiΠραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 4/4/2016 η Διοικητική Παραλαβή για χρήση του έργου «Κατασκευή πεζογέφυρας “Γελαδάκη” επί της Λ. Μεσογείων στο Σταυρό Αττικής» από το Δήμο Αγίας Παρασκευής. Το σχετικό πρωτόκολλο υπέγραψε εκ μέρους του Δήμου, με εξουσιοδότηση του Δημάρχου Γιάννη Σταθόπουλου, η Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Ελισάβετ Πετσατώδη.


Το έργο της πεζογέφυρας κατασκευάστηκε από το Υπουργείο Υποδομών και Δικτύων και περιλαμβάνει εκτός από τη Γέφυρα, τις 2 κλίμακες της και τις υποδομές ηλεκροφωτισμού (για τον οποίο σύντομα υπογράφεται το σχετικό συμβόλαιο μεταξύ Δήμου και ΔΕΗ),  2 Ανελκυστήρες ΑμεΑ και Στέγαστρο για την ανάδειξη των αρχαιολογικών ευρημάτων.


Η κατασκευή της πεζογέφυρας, που υπήρξε χρόνιο αίτημα των κατοίκων και ξεκίνησε το 2014, καθιστά κατά πολύ ευκολότερη και ασφαλέστερη τη διάσχιση της Λ. Μεσογείων από τους πεζούς.

Ημ/νία Δημ/σης : 5/4/2016

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software