Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

espa 2014 2020
  • Αρχική
  • Ενημέρωση
  • ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Δήμου
  • ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΗΜΕΡΙΔΑ ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΗΜΕΡΙΔΑ ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

im igias 22 3 16Ενημερωτική ημερίδα Αγωγής Υγείας  με θέμα «Σύγχρονος τρόπος ζωής και γυναικολογικά νοσήματα: πρόληψη και αντιμετώπιση» που οργάνωσε το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Αγίας Παρασκευής σε συνεργασία με το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών «Παθολογία της Κύησης» (Π.Γ.Ν. «Αττικόν»)

πραγματοποιήθηκε την Τρίτη  22 Μαρτίου στην Αίθουσα Δημοτικού  Συμβουλίου Αγ. Παρασκευής.
Στην ημερίδα, στην οποία παραβρέθηκε και έκανε χαιρετισμό ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος, συμμετείχαν οι γιατροί Γ. Πατσούρας, Κ. Αλουπογιάννης, Δ. Βαιδάκης, Δ. Βενιζέλου, Ι. Γραμματικάκης, Γ. Μαρουδιάς και Μ. Μπρόζου. Η ημερίδα ξεκίνησε με τις ακόλουθες εισηγήσεις: Οικογενειακός Προγραμματισμός-Αντισύλληψη, Καρκίνος τραχήλου μήτρας-HPV Εμβόλιο, Νεότερες τεχνολογίες στη διάγνωση και αντιμετώπιση γυναικολογικών παθήσεων και ψυχολογικές μεταβολές στην εμμηνόπαυση. Συνεχίστηκε με συζήτηση με το κοινό και ολοκληρώθηκε στο ΚΕΠ Υγείας Αγίας Παρασκευής και στο Δημοτικό Ιατρείο Τσακού με πληθυσμιακό προληπτικό έλεγχο-έντυπο υλικό και Test Παπανικολάου από την ομάδα των γιατρών σε γυναίκες που είχαν κλείσει τα σχετικά ραντεβού.

Ημ/νία Δημ/σης : 22/3/2016

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software