ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΗΜΕΡΙΔΑ ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

| Νέα του Δήμου

im igias 22 3 16Ενημερωτική ημερίδα Αγωγής Υγείας  με θέμα «Σύγχρονος τρόπος ζωής και γυναικολογικά νοσήματα: πρόληψη και αντιμετώπιση» που οργάνωσε το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Αγίας Παρασκευής σε συνεργασία με το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών «Παθολογία της Κύησης» (Π.Γ.Ν. «Αττικόν»)

πραγματοποιήθηκε την Τρίτη  22 Μαρτίου στην Αίθουσα Δημοτικού  Συμβουλίου Αγ. Παρασκευής.
Στην ημερίδα, στην οποία παραβρέθηκε και έκανε χαιρετισμό ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος, συμμετείχαν οι γιατροί Γ. Πατσούρας, Κ. Αλουπογιάννης, Δ. Βαιδάκης, Δ. Βενιζέλου, Ι. Γραμματικάκης, Γ. Μαρουδιάς και Μ. Μπρόζου. Η ημερίδα ξεκίνησε με τις ακόλουθες εισηγήσεις: Οικογενειακός Προγραμματισμός-Αντισύλληψη, Καρκίνος τραχήλου μήτρας-HPV Εμβόλιο, Νεότερες τεχνολογίες στη διάγνωση και αντιμετώπιση γυναικολογικών παθήσεων και ψυχολογικές μεταβολές στην εμμηνόπαυση. Συνεχίστηκε με συζήτηση με το κοινό και ολοκληρώθηκε στο ΚΕΠ Υγείας Αγίας Παρασκευής και στο Δημοτικό Ιατρείο Τσακού με πληθυσμιακό προληπτικό έλεγχο-έντυπο υλικό και Test Παπανικολάου από την ομάδα των γιατρών σε γυναίκες που είχαν κλείσει τα σχετικά ραντεβού.

Ημ/νία Δημ/σης : 22/3/2016

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software