ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

| Νέα του Δήμου

K O Επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Αγίας Παρασκευής την Κυριακή της Ορθοδοξίας, 20η Μαρτίου 2015, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του 1ου Λυκείου.


Η εκδήλωση άνοιξε με σύντομο χαιρετισμό του Δημάρχου Γιάννη Σταθόπουλου, συνεχίστηκε με την ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα  ομιλία του Θεολόγου Νικόλαο  Γιδόγιαννου με θέμα: «Η εικόνα ως κλήση και ως πρόκληση», ανάγνωση κειμένων από την Φιλόλογο Χρύσα Θεοδωράκη   και ακολούθησαν Ψαλμοί – Τραγούδια από τον κ. Χρήστο Χρήστου, Πρωτοψάλτη Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής και Χορωδία.  
Στην εκδήλωση που συντόνισε η Δημοτική Σύμβουλος και πρόεδρος της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Τερψ. Γκιόκα παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων o Προϊστάμενος του Ναού Αγίας Παρασκευής, π. Διον. Κατερίνας, οι  πρωτοπρεσβύτεροι πατέρες Στ. Γούλας, Στ. Τρικαλιώτης και Νικ. Σιάτος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβούλιου Γερ. Βλάχος οι πρ. Δήμαρχοι Β. Ζορμπάς και Β. Γιαννακόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι Ελισ. Πετσατώδη, και Σπ. Παπαγεωργίου οι  Δημοτικοί Σύμβουλοι Χρ. Κολώνια, Σωτ. Ησαΐας και Αθ. Παπασταθάκης, κα.

Ημ/νία Δημ/σης : 21/3/2016

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software